Спечелете всяка седмица 5 видеорегистратора и всеки ден карта СБА


Краен срок - 11 декември 2015

За да вземе участие в Кампанията, Участникът трябва:

1. Да е направил снимка или кратко видео на всякакви нарушения на правилата за движение по пътищата в България. Размерът на файловете следва да е до 100 МВ, в някой от следните формати:  JPG, PNG, GIF, MP4, FLV, MOV, WMV;

2. Да качи направената снимка/видео клип на някоя от уеб страниците от Секция „Качи снимка/видео“;

3. Да посочи мястото (адреса), където е заснета снимката/видео клипа.

Всеки участник може са участва в Кампанията с неограничен брой снимки/видео клипове.

Организаторът има право да прецени дали да публикува дадена снимка/видео клип, включително, но не само, когато материалът не отговаря на условията по т. 1 по-горе или когато Организаторът сметне за целесъобразно да не го публикува поради нарушение на действащото законодателство, на условия на настоящите правила или по друга причина, по преценка на Организатора.

Организаторът има право да обработва предоставените от участниците снимки/ видео клипове, с оглед ненарушаване правата на заснетите лица. Обработените снимки/клипове се публикуват от Организатора на уеб страницата.

Организаторът публикува снимките/видео клиповете на уеб страницата, като подрежда най-новите най-горе на страницата.

Участниците са запознати и са съгласни, че снимките/видео клиповете могат да бъдат харесвани и/или споделяни във facebook от други участници в Кампанията, както и от всяко друго лице - потребител на уеб страницата.

Всеки ден в периода 09.11.2015 - 11.12 2015 на живо в ефира на радиата ще бъде изтегляна дневна награда, която ще бъде карта CBA. Всяки петък в периода 09.11.2015 - 11.12 2015 на живо в ефира на радиата ще бъде изтегляна седмична награда, която ще бъде  видеорегистратор, модел WHISTLER DVR D11VR.

Печелившите ще получат допълнителна информация от организатора за получаването на наградата.

Всички участници, чиито снимки/видео клипове са публикувани на някоя от уеб страниците в периода на Кампанията, имат възможност да спечелят награда.

Обявяването на печелившите участници се извършва в предаването "HIJACK SHOW" в ефира на Z-Rock.

Печелившите участници се обявяват в ефира на радиостанциите.

Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда на имейл адреса, посочен от тях при регистрацията за участие в Кампанията. Организаторът не носи отговорност, в случай на посочване на невалиден или грешен имейл адрес, както и при неполучаване на съобщението не по вина на Организатора. Печеливш участник може да се свърже с Организатора на 02/9445277.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара