Спечелете 10 броя Програма “Здраво сърце сега!“


Краен срок - 16 ноември 2015

Направете най-нужния подарък на своето сърце. Дарете го с Програмата „Здраво сърце сега!“. Тя съдържа 3 кутии Visilife Omega – продукт с омега-3 мастни киселини. Единственото, което трябва да направите, е да участвате в играта, както е описано по-долу и сърцето Ви ще затупти от здраве и радост!

КАК ДА УЧАСТВАМ?
1. Отговорете на въпроса: „За какво ще Ви помогне Visilife Omega“?
2. Изпратете ни верния отговор, като попълните коректно имейл формата.
Всички полета са задължителни и са необходими за връзка с победителите!

КАКВИ СА НАГРАДИТЕ?
10 от участниците, отговорили на зададените въпроси, ще се радват на Програма “Здраво сърце сега!“, която осигурява необходимото количество Visilife Omega за едномесечен курс за стабилизиране на състоянието на сърцето и кръвоносните съдове.

КАК ЩЕ БЪДАТ ИЗБРАНИ ПЕЧЕЛИВШИТЕ?
Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип. Те трябва да са отговорили правилно на въпроса. Печелившите ще бъдат обявени чрез пост-линк във Facebook страницата на Vitaslim – Красотата идва от вътре, отвеждащ към списъка. Обявяването ще се извърши в 15 часа на 17.11.2015 г. Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 23.11.2015 г. ), губят правата си.

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Подаръкът за сърце“ могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на участници, живущи на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара