Спечелете ваучери на обща стойност 100 лв. от "На тъмно"


Краен срок - 3 ноември 2015

Излез във вечерта на Хелоуин, срещни се с весели зомбита, добри или зли духове или пък намери някоя вещица и се щракнете за спомен и участвай в HALLOWEEN конкурса “На тъмно”!

И тъй като вечерта може да е дълга, но е само една, ние ти даваме следния бонус. Можеш да си направиш снимка с костюм във всеки един от верига магазини “На тъмно” в страната от днес и също да участващ с нея!

За да участваш в ежегодния На тъмно маскарад, посветен на Хелоуин е нужно:

-да направиш снимка с хаштаг #NaTamnoHelloween, която да публикуваш във фб профила си и да ни изпратиш копие чрез лично съобщение до 3 ноември;

-ще оценяваме интересни визии, така че дай най-доброто от себе си в подоготовката за костюма ти.

Специално На тъмно жури ще избере 10 финалиста. Снимките ще бъдат публикувани в албум със заглавие HALLOWEEN конкурс 2015.

За любимците си ще може да гласувате с коментар от 4 до 9 ноември във фейсб.

На 11-ти обявяваме 3-та финалисти: 1-во място 50 лв, 2-ро (30 лв) и 3-то (20 лв) под формата на ваучери за покупки от магазин “На тъмно”.

Ако си в София на 31.10, от 12 до 4 часа в магазин „На тъмно“ може да се възползваш и от услугите на нашия фотограф и да се щракнеш за празника!

Допълнителни условия:

В играта имат право да участват и да гласуват за снимка само фенове на страницата ни във фейсбук.

Може да участваш само с една снимка.

На снимката може да си сам или с компания, но наградата е една.

Като бонус се счита тагването на приятели.

Наградите са три: 1-во място 50 лв, 2-ро (30 лв) и 3-то (20 лв) под формата на ваучери за покупки от магазин “На тъмно”.

Печелившите могат да получат наградите във всеки един магазин “На тъмно” в страната, като преди това трябва да се свържат с нас чрез лично съобщение във фейсбук.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара