Спечелете всяка седмица 2 покани за големите концерти на X Factor


Краен срок - 14 декември 2015

Участвай в томбола и спечели покана за големите концерти на X Factor

Само Мтел ти дава шанса да спечелиш двойна покана за концерт на X Factor. Покажи, че си истински фен - отговори правилно на въпроса и участвай в играта.

Всяка седмица четирима души могат да спечелят по 1 бр. двойна покана за концерт на живо!

ВАЖНО: Печелившите и новия седмичен въпрос ще обявяваме всеки понеделник в рамките на деня.

Считано от 19 октомври теглим 4 човека – двама за концертите във вторник и двама за концертите в четвъртък. Всеки печеливш получава 1 двойна покана.

Участник в Кампанията може да бъде всяко дееспособно физическо лице с постоянен адрес в Република България, което в периода на Участие:
1. посети интернет страницата на провеждане на Кампанията и
2. Отговори правилно на въпроса или реши правилно задачата на седмицата в определения срок.
3. попълни регистрационната форма за участие и приеме настоящите Правила, достъпни на интернет страница на Мтeл.

Чрез изтегляне на печеливш Участник сред всички участвали и дали верен отговор на въпроса/задачата за седмицата се определят 4 (четирима) победители, които печелят по една от седмичните награди.

Печелившите Участници, определени по реда на т. 6, ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез получаване на телефонно обаждане от служител на Организатора на телефонния номер за контакти, посочен при регистрирането на Участника в Кампанията. В случай че съответният печеливш Участник не отговори на телефоннотo повикване и същият не може да бъде открит в рамките на 1 ден от датата на първото прозвъняване или откаже да получи наградата, за победител се счита резервният печеливш участник, с който се правят опити за връзка по описания в тази точка начин.

Наградите могат да бъдат получени във всеки един от търговските обекти на Мобилтел, разположени на територията на страната, срещу представяне на лична карта за лицата над 18 години.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара