Спечелете 2 чифта спортни обувки Reebok ZPump Fusion


Краен срок - 11 ноември 2015

Спечелването на награда в Кампанията „The gym is everywhere“ не е обвързано с покупка. За да се вземе участие за наградата, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

    1. Да направи снимка как и къде тренира

    2. Да качи снимката в Инстаграм

    3. Да добави хаштаг #thegymiseverywhere и да я направи публична

    4. С публикуването на снимката се съгласява, че приема Официалните правила на играта.

Един участник взима толкова пъти участие в кампанията за награда, колкото е броят на качените от него снимки. Един участник може да получи само една награда.

 Награди:

    - 2 (два) чифта спортни обувки Reebok ZPump Fusion

    - 3 (три) броя персонални тренировки от Деян Топалски, всяка от които включва: 1 (един час) тренировка в Зала "Lonsdale": София, бул. Цветан Лазаров 4-8, водена от Деян Топалски. Възможният период за ползване на наградата персонална тренировка е 20.11.2015г. – 12.12.2015г. Запазването на дата и час за персонална тренировка трябва да се осъществи до 7 (седем) дни предварително с Организаторите на Кампанията.

След края на кампанията, на дата 12.11.2015г., от базата данни с всички участници, ще бъдат изтеглени 5 (петима) победителя и 5 (петима) резервени участника.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на www.sportal.bg не по-късно от 13.11.2015г.

Доставката на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградите ще се извърши до 1 седмица, след валидирането на победителя и получаването на необходимите данни от печелившия участник и установяване от Организаторите дали той/тя отговаря на условията на кампанията.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара