Спечели своята ваканция-мечта в Аспен Ризорт "Голф, Ски и Спа” - Банско!

Краен срок - 10 юли 2015

Искате ли да спечелите уикенд за двама в едно райско кътче? Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса на деня, който ще намирате тук. Верен отговор, изпратен на game@fmplus.net, ви дава шанс в края на седмицата да спечелите неустоима награда - уикенд за двама, с включена закуска, вечеря и ползване на СПА!

Въпросът за днес, 6 юли е: Къде се намира Аспен Ризорт "Голф, Ски и Спа”?

Аспен Ризорт "Голф, Ски и Спа” се намира в живописната Разложка котловина, заобиколен от величествените Рила, Пирин и Родопи, на 10 мин. с кола от Банско.

В хотелски комплекс „Аспен Ризорт“, можете да се насладите на студени коктейли около прекрасния открит басейн и неповторимите градини.

Голф игрището с 18-дупки “Пирин Голф”, проектирано от световноизвестния Ian Woosman, е само на 300м. Всички помещения в Аспен Ризорт са луксозно обзаведени и разполагат с всички удобства, увенчани с разкошна гледка към красивите планински склонове.

Освен тихо и спокойно място, далеч от шума на града, Аспен Ризорт предлага и луксозен СПА и уелнес център с пълна гама услуги и грижа за комфорта, красотата, тонуса и формата ви. Детският център ще се погрижи за най-малките членове на семейството, докато вие релаксирате, както никога досега.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара