Спечелете 2 броя навигации Prestigio, 38 уикенда на море или планина, ваучери на обща стойност 7100 лв. и още стотици награди

Краен срок - 30 юли 2015

Всеки желаещ да участва в играта трябва:

В периода на играта 1 - 30 юли 2015г. еднократно да се регистрира за участие на www.IknowBulgaria.bg с коректни 3 имена, дата на раждане, местоживеене и валидни имейл адрес и телефонен номер. Данните от документа за самоличност ще послужат за легитимация при евентуално спечелване на една или няколко награди в периода на играта. Организаторът не носи отговорност, ако участник, попълнил лични данни, различни от тези в документа му за самоличност, спечели награда и си я потърси.

Всеки календарен ден в периода на играта поне веднъж да даде верни отговори на групата от 3 въпроса за деня.

Всеки участник, отговорил правилно на въпросите за деня, участва в жребий за спечелване на една от наградите за деня. Имената на печелившите за деня се теглят автоматично на лотариен принцип.

Когато участник отговори правилно на групата от 3 въпроса за деня, същият ще получи автоматично съобщение/електронно писмо, което го уведомява за дневния жребий с печелившите за деня. Всеки ден в периода на играта след 20:00ч. във фейсбук страницата на играта www.facebook.com/IknowBulgaria ще бъдат оповесявани имената на изтеглените участници, които печелят награди. В случай, че участник отговори правилно на въпросите след 20:00ч., името му автоматично се причислява към тегленето на следващия календарен ден в 20:00ч.

Всеки участник може да спечели до 30 парични и/или предметни награди за периода на играта - по 1 награда на ден, в случай че участникът е отговорил правилно на въпросите за деня и името му бъде изтеглено в автоматичния жребий

Всички участници, изтеглени в жребия за награди, получават уведомителен имейл за вида на спечелената награда и мястото, от което могат да си я получат. Същият уведомителен имейл съдържа и уникален код, в който е закодиран видът на наградата. Само приносителят на имейла, съдържащ уникалния код, има право да получи наградата, т.е. печелившият може да преотстъпи наградта си на трето лице, като му препрати уведомителния имейл с уникалния код.

Всеки участник има право да отговаря неограничен брой пъти на групите от 3 въпроси за деня. Първите 3 зареждания на групи с по 3 въпроса са уникални, след което въпросите се повтарят. Всяко успешно приключване на всеки от трите уникални дневни въпросника с верни отговори осигурява на участника допълнително прибавяне на името му в дневното теглене на награди, т.е. името на всеки участник може да фигурира максимум 3 пъти в томболата за деня.

Наградите се получават от приносителя на уникалния код (виж 4.3.) както следва:
1./ в периода 1 юли 2015г. - 30 септември 2015г. включително:
- бюро "Информация" в Mall Galleria Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. "Янко Комитов 6". При въпроси лице за контакт е Румяна Владимирова, 056/70 60 40
- бюро "Информация" в Mall Galleria Стара Загора в гр. Стара Загора, ул."Хан Аспарух" 30 При въпроси лице за контакт е Добромира Петрова, тел: 042/62 00 00;
- Шопинг ваучерите за Mall Rousse се получават на място в мола на адрес: гр. Русе, бул. Липник 121Д. Необходимо е печелившите да се свържат с Мениджмънт офис Mall Rousse на тел. +359 82 84 50 34 в рамките на работната седмица, от понеделник до петък, 9:00 – 18:00 часа, за да се уговори физическото получаване на съответния ваучер.

2./ в периода 15 август - 30 август 2015г. награди, които не са потърсени лично от печелившите или от оторизирано от тях трето лице (виж т.4.3.), могат да се изпратят по куриер за сметка на получателя:
- с Rapido на преференциална цена за цялата страна от 3,60лв. с ДДС;
- с куриерска фирма по избор, като получателят заплаща стандартната такса на посочената куриерска фирма

За целта печелившият трябва да изпрати от имейла, с който се е регистрирал в играта, електронно писмо на info@iknowbulgaria.bg с имена, точен адрес и телефон за връзка с получателя, както и предпочитанието си за куриер.

Крайният срок, в който спечелил участник може да потърси наградата си, е 30 септември 2015г. Получаването на наградата се случва след легитимиране чрез документ за самоличност и/или уведомителен имейл от Организатора, съдържащ униален код.

Всеки регистрирал се участник в играта, независимо от отговорите, които е дал, получава като комплимент от организаторите лятна ВИП карта за отстъпки за Mall Galleria Бургас и/или Mall Galleria Стара Загора, под формата на уникален код в тялото на уведомителния имейл след завършване на въпросника. За да получи физическата карта за отстъпки, участниът следва да предостави на бюро "Информация" в съответния мол разпечатка на имейла с уникалния код или да покаже на смарт устройсто уведомителния имейл, съдържащ ункаления код. 5. Преотстъпване на наградите Печелившите в играта имат право да преотстъпват спечелената награда на трети лица, като наградата се дава на приносителя на имейла, съдържащ уникалния код.

Неизползване на наградата Организаторът се задължава да се свърже с печелившите посредством автоматично имейл съобщение на посочената в регистрационния формуляр електронна поща най-късно 24 часа след изтегляне на печелившите за деня. Организаторът не носи отговорност, ако печелившите бъдат възпрепятствани по независещи от Организатора причини да получат наградата/наградите си в упоменатите срокове и по описания тук начин. Непотърсени в срок до 30 септември 2015г. награди остават в полза на Организатора.

Награден фонд:
В периода на играта всеки ден ще се теглят по минимум 18 печеливши.

Наградният фонд, осигурен от спонсорите на кампанията, е както следва:
-10 броя туристическ карти на България на английски;
-10 броя пътни карти на България;
- 10 броя пътни карти на България на английски;
- 10 броя туристически карти на България;
- 40 броя карти на манастирите в България;
- 20 броя карти на екопътеките в България;
- 30 броя раници;
- 10 билета за двудневния фестивал Spirit of Burgas;
- 5 билета за втория ден (8 август) на музикалния фестивал Spirit of Burgas;
- 90 двойни билета за сезон 2015 за Екшън Аква Парк Слънчев Бряг;
- 10 ваучера всеки на стойност 50лв. за покупки в магазин Photo Pavilion;
- 3 диска на новия албум на Михалеа Филева "Инкогнито" с автограф;
- 10 диска "Хитовете на Monte, събрани в едно";
- 50 диска с българска музика с автограф;
- 100 книги "Hidden treasures of Bulgaria 2";
- 50 ваучера за 3D проекти от Praktis Стара Загора, всеки на стойност 50лв.;
- 20 ваучера за 30% намаление на мебели в Praktis Стара Загора;
- 20 ваучера за 25% намаление на стоки за градина в Praktis Стара Загора;
- 20 ваучера за 20% намаление на санитария в Praktis Стара Загора;
- 20 ваучера за 10% на уреди /едра и дребна бяла техника/ в Praktis Стара Загора;
- 20 ваучера, всеки на стойност 50лв., валидни за някой от следните магазини в Mall Rousse: Fantasy Jewellery, Paolo Botticelli, Teodor, Diamond, Martini & s’Canto, Glamour from Paris, Pierre Cardin, Sport Depot, beautyZone, Radianna Uvelir, Tempo Sport, Tempo Casual, Eurooptic, Jenny’s, La Tulipe, Refan, Nike, Kenvelo, Lee Cooper, Carlo Paoli, LC Waikiki, Triumph, Denix, TendenZ, Kolev & Kolev, Sweet Baby, Bobo Zander, Ciela, Technomarket & @Home, Golden Rose, Hippoland, Azarini Watches & Azarini Silver
- 50 ваучера, всеки на стойност 100лв., валидни в търговските обекти за мода и/или аксесоари в Mall Galleria Бургас. Ваучерите не могат да се използват в питейните и заведенията за хранене, Cinema City, Athletic Fitness, МТел, Теленор, Виваком, Tavex, Inmedio, Техномаркет, химическо чистене Eco Fresh, автомивка Bubbles;
- 20 ваучера, всеки на стойност 100лв., валидни в търговските обекти за мода и/или аксесоари в Mall Galleria Стара Загора. Ваучерите не могат да се използват в питейните и заведенията за хранене, хипермаркет Аскент, Cinema City, Athletic Fitness, МТел, Теленор, Виваком, Inmedio, Техномаркет, автомивка City;
- 4 броя двудневни почивки за двама със закуска в хотел "Белица", Приморско;
- двоен билет за Лятно кино соаре в градината на Гранд Хотел София за 13 август /Цирк „Колумбия“/ или 27 август /“Храна за душата“/ с включено кино меню (моля, запазете вашите места предварително на тел. 02/ 811 0 940), информация за събитието и филмите на: www.grandhotelsofia.bg)
- Вино вечер в новия Wine Corner на Гранд Хотел София /консумация на храни и напитки на стойност 40 лв./, необходима е предварителна резервация на тел: 02/ 811 0 940
- Торта от Гранд Кафе в Гранд Хотел София;
- 2 броя уикенд за двама в еко селище „Азарея“
- 1 уикенд за двама в „Глинената къща“ в Лещен;
- 1 уикенд за двама в хотел "Офир Созопол";
- 1 уикенд за двама в хотел "Офир Сандански";
- 1 спа уикенд за двама по избор от Vsichki oferti
- 1 спа уикенд за двама в Спа хотел "Балкан" - гр. Троян;
- 6 броя нощувка за двама в Парк-хотел "Стара Загора";
- 10 броя уикенд за двама в Диневи Ризорт - Св. Влас;
- 15 броя уикенд за двама Варна;
- 2 броя навигации Prestigio


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара