Спечелете невероятен подарък с най-добрия жив натурален колаген в света !

Краен срок - 10 юли 2015

Искате ли да получите напълно безплатно, подарък от Алоха натурален колаген гел от Inventia?

Днес подаряваме на един от вас жив колаген гел, който ще ви помогне младостта и красотата да засияят от лицето ви. Последвайте описаните долу стъпки за да участвате в играта ни.

Натуралният колаген INVENTIA ® е необичайно средство, чрез което жените по света могат да забравят за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, грижейки се за кожата на лицето и тялото. Това не е просто още един продукт с евтин и недостатъчно ефективен протеинов хидролизат или друга смес, които нямат нищо общо, с изключение на думата "колаген" в името.

Inventia е единствената на пазара, предлагаща продукт, който съдържа най-важният за протеина на човешкото тяло - колаген в немодифициран вид, идентичен с този, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на чистия продукт естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно, отколкото достъпните на пазара популярни заместители, гореупоменатите хидролизати, имащи минимална сила на действие. Натуралният колаген INVENTIA ® доставя на Вашата кожа всичко от което тя има нужда - жив колаген.

Ето какво да направите, за да участвате в играта ни с подарък Натурален Колаген гел за лице от Inventia (изпълнете всички изброени точки за да участвате) :

1. Харесайте фейсбук страницата на Свой Избор.com

2. Харесайте и коментирайте под този пост защо да подарим точно на вас този колаген, или защо да го подарим на избран от вас човек

3. Тагнете в нов коментар ваш приятел, на когото също ще направим подарък

Ако решите да споделите публикацията - прекрасно! (но не задължително)

На 10.7 - петък, ще изтеглим и обявим късметлията, който ще спечели щедрия подарък на Inventia.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара