Спечелете маса и столове APPLARO, градинско релакс кресло и хамак от IKEA

Краен срок - 16 юли 2015

Играта предоставя възможност за получаването на три награди, както следва: Първа награда – маса и четири стола APPLARO  с артикулен номер 398.984.45, Втора награда – градинско релакс кресло Brommo с артикулен номер 102.418.05, и Трета награда – Хамак Fredon с артикулен номер 502.905.11.

Организаторът публикува албум със снимки с наименование: ИКЕА Балкон Турист, изобразяващи различни балкони в град София, обзаведени с продукти на Организатора. За участие в Играта потребителят следва да коментира под съответната снимка на балкона, чието обзавеждане харесва най-много, с „мечтая за балкон + името на балкона“.

Наградите в Играта се раздава на томболен принцип измежду всички участници с валидно участие, коментирали някоя от трите изображения в албума, събрали най-много харесвания за периода на Играта.

Томболата се провежда на 17.07.2015г., като Организаторът определя трима печеливши и три резерви.

Първата награда се предоставя на участник, коментирал снимката, получила най-много харесвания в албума. Втората награда се предоставя на участник, коментирал снимката, втора по ред според получения брой харесвания. Третата награда се предоставя на участник, коментирал снимката, трета поред според получения брой харесвания. Един участник може да получи само една награда.

Участниците, спечелили награда от Играта, следва в срок от 3 дни да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook с трите си имена по лична карта, за да потвърди своята награда.

Избраният да получи награда участник може да получи наградата си лично от сектор Информация в магазин ИКЕА на адрес гр. София 1756, ул. "Околовръстен път" № 216 в срок от 30 (тридесет) дни от предоставянето на данните по т. 6.1 срещу представяне на документ за самоличност съответстващ на данните по т. 6.1.

Избраният да получи награда участник може да получи наградата си по куриер за негова сметка, при заявено от него желание. В този случай избраният да получи наградата участник следва да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook с трите си имена, адрес за доставка и актуален телефон за контакти.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара