Спечелете фото-сафари за двама в Дубай и 100 хладилни чанти, пълни с Magic сладолед

Краен срок - 31 юли 2015

За да участвате в играта, изпълнете следните стъпки:

1. Регистрирайте се с имейл адрес

2. Проверете какво е вашето лично предизвикателство

3. Качете снимка, за да докажете, че сте го изпълнили

Участвайте за седмичните награди - общо 100 хладилни чанти, пълни с Magic сладолед

В края на кампанията един от всички ще спечели Голямата награда - фото сафари за двама в Дубай

Спечелването на голямите награди в Кампанията “ Колко далеч би стигнал за един сладолед Magic ” не е обвързано с покупка. За да се вземе участие за наградите, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

Да посети фейсбук приложението на Кампанията Freeze the moment на страницата "Обичам сладолед", използвайки собствения си профил. Участник може да участва в Кампанията само с един потребителски профил

Да се съгласи, че приема Официалните правила на играта.

Да се регистрира с e-mail адрес, за да продължи към следващите стъпки на играта в приложението

След появяването на екрана с описани стъпки за участие в играта, потребителят трябва да натисне бутона „Провери своето предизвикателство“

На екрана се появяват 10 снимки, които се движат в прозрачна лента. Потребителят трябва да натисне бутона „freeze”, за да стопира въртенето на снимките и да провери коя от тях е неговото фото предизвикателство.

Всяка от 10-те снимки има своя тема (заглавие):

Тема 1: Magic на колела
Тема 2: Magic скок
Тема 3: Magic на върха
Тема 4: Magic полет
Тема 5: Magic любов
Тема 6 : Magic водни приключения
Тема 7 : Magic приятелство
Тема 8 : Magic състезание
Тема 9 : Magic без прогноза
Тема 10 : Magic моят начин

След натискане на бутона „freeze”, участникът вижда кое фото предизвикателство му се пада и има 14 дни, за да направи снимка, по темата, която му се е паднала

На e-mail адреса, с който се е регистрирал, участникът получава автоматичен e-mail с фото предизвикателството.

Участникът има опция – бутон „смени предизвикателството“

При всяко следващо влизане на участника във фейсбук приложението Freeze the moment, автоматично се отваря прозореца, където има специално обозначено поле, в ковто той да качи своята снимка, заедно със съобщение „Ти все още не си изпълнил своето предизвикателство“

Когато участникът качи своята снимка по темата, която му се е паднала, трябва да се изчака потвърждение от администратора на страницата, че снимката отговаря на правилата на конкурса (посочени по-долу),.

След одобрение от администратора, снимката ще бъде качена в секция „Галерия“

Качените снимки трябва да отговарят на следните правила:

* трябва да са авторски, като автентичността ще бъде проверявана от Организаторите в края на кампанията, само на снимките, които са изтеглени като печеливши за големите награди – фото сафари за двама в Дубай и 100 броя хладилни чанти със сладолед Magic, за да се валидират спечелилите. За база, на която ще се определя автентичността на снимката, ще се счита факта, че тя не присъства в интернет пространството, с изключение на Facebook.com. Ако се установи, че печелившата снимка е качена на други сайтове (с изключение на facebook.com), то тя ще бъде обявена за невалидна и участникът, който я е качил, няма да бъде валидиран като печеливш.

* трябва да са реални, без текстове, лога или други детайли свързани с авторското право или не, отнасяща се до състезателя;

* не е задължително на снимката да присъства сладолед

* снимките, които определят темата на фото предизвикателството, са с илюстративна цел

Всяка качена снимка ще бъде одобрявана от администратор. Качените снимки от даден потребител ще бъдат обработени и одобрени/отхвърлени в рамките на 24 часа след качването им. Ако дадена снимка не отговаря пълно или частично на някое от условията по-горе, то Организаторите си запазват правото да не я публикуват. Организаторът ще преценява съдържанието на снимките спрямо горните изискванията и няма да дава детайли защо дадена снимка не е одобрена.

Веднъж качени, снимките не могат да бъдат изтрити или модифицирани. Участващите лица могат да качват до пет снимки на ден. След качването на третата снимка, същият ще има възможност да качи до нови 5 след 24 часа.

Един участник взима толкова пъти участие в кампанията за големите награди, колкото е броят на качените от него снимки. Един участник може да получи само една награда.

Награди

Седмични награди: общо 100 (сто) броя хладилни чанти Algida, всяка от които - пълна с по 5 (пет) сладоледа Magic. В края на всеки 2 седмици ще се раздават по 25 (двадесет и пет) броя хладилни чанти.

Голяма награда: Фото сафари за двама в Дубай в периода 21-25.09.2015 г. включително – туристически пакет, осигурен чрез туристическа агенция Rozzi Travel, от името и за сметка на Организатора Юниливър България ЕООД

Наградата включва:

- Самолетен билет София – Дубай – София с Уиз Еър
- Летищни такси
- 1 брой багаж на човек в багажното отделение /до 32 кг/
- Малък салонен багаж
- Трансфер летище – хотел летище
- 4 нощувки със закуски в хотел President 3*
- Медицинска застраховка за пътуване в чужбина с лимит 4000 евро
- Сафари в пустинята, включващо описаните услуги по-долу
- Взимане от хотела в Дубай
- 4x4 разходка от професионален шофьор в дюните
- Фотографска възможност „Залез“
- Яздене на камила
- Рисуване с къна
- Arabic dress photograph opportunity
- Наргиле
- Неограничен брой разхладителни напитки
- BBQ вечеря с избор за вегетариантско или невегетариантско меню
- Алкохолните напитки се заплащат допълнително от клиента
- Belly dance show – под акомпанимент на арабска музика
- Tanura show
- Връщане до хотела в Дубай

Теглене на седмичните награди:

В края на всеки 2 (две) седмици, измежду всички участници, които отговарят на изискванията от т.3 и са изпълнили точно механизма на играта, на случаен принцип се изтеглят 25-ма (двадесет и петима) участника, които получават по 1 (един) брой хладилна чанта, пълна с 5 броя сладолед Magic.

Тегленето на седмичните награди ще се извърши по следния план:

· 19.06.2015г. – 25 броя (двадесет и пет хладилни чанти) със сладоледи Magic
· 03.07.2015г. – 25 броя (двадесет и пет хладилни чанти) със сладоледи Magic
· 17.07.2015г. – 25 броя (двадесет и пет хладилни чанти) със сладоледи Magic
· 31.07.2015г. – 25 броя (двадесет и пет хладилни чанти) със сладоледи Magic

За всяка от седмичните тегления ще бъдат изтеглени и по 5 (пет) резервни участника. Организаторите ще се свържат с печелившите в рамките на 5 работни дни – по e-mail адреса на всеки от печелившите участници, с който те са се регистрирали в играта.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на фейсбук страницата www.facebook.com/algidabulgaria най-късно 2 (два) дни след изтичане на промо периода за всяка от седмичните игри.

В края на кампанията, на дата 03.08.20145г., от базата данни с всички участници, ще бъде изтеглен 1 (един) победител за голямата награда и 1 (един) резервен участник.

Името на победителя ще бъде публикувано на фейсбук страницата www.facebook.com/algidabulgaria не по-късно от 05.08.2015г.

Доставката и осъществяването на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извърши до 3 седмици, след валидирането на победителите и получаването на необходимите данни от печелившите участници и установяване от Организаторите дали те отговарят на условията на кампанията.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара