Спечелете професионална фотосесия и всяка седмица бутилки вино от Verano Azur

Краен срок - 14 юни 2015

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всяко физическо лице, което чрез своята регистрация в приложението Facebook, посети страницата  на Verano Azur, в периода от 18.05.2015. до 14.06.2015г., включително, да декларира, че приема общите условия и правилата на играта, потвърди, че има навършени 18 години, след което влезе в приложението на играта, качи своя снимка или избере двама приятели, изпрати им покани, след което попълни регистрационната форма с актуален Е-mail,  име и фамилия, отговарящи на  вписаните в личната им карта, участва в томбола за Седмични награди.

Лице, което е номинирано от свои приятели, за да получи право да участва в играта, трябва да декларира чрез своята регистрация в приложението Facebook и посещение на страницата на играта, в периода от 18.05.2015. до 14.06.2015г., включително, че приема общите условия и правилата на играта, потвърди, че има навършени 18 години, след което влезе в приложението на играта, да е получило известие, което при клик ги отвежда в страница от приложението, която им дава две възможности:

Да качат своя снимка в галерията на приложението, след това да се регистрират с актуален E-mail и име и фамилия, отговарящи на вписаните в личната им карта, като по този начин участват в надпреварата за Награда на журито и Награда на публиката.

Да номинират други двама свои приятели, след което да се регистрират с актуален E-mail, име и фамилия, отговарящи на вписаните в личната им карта, участват в томболата за Седмични награди.

Наградите са както следва:

Седмични награди за номиниралите и качилите своя снимка:

- Общо 12 бутилки вино VERANO AZUR, по 3 бутилки всяка седмица, по една за трима печеливши.

Награда на журито

- Мис и Мистър VERANO AZUR – Професионална фотосесия. По 1 мъж и 1 жена печелят по 1 една индивидуална фотосесия. За да участваш за Награда на журито трябва да си качил своя снимка в галерията. Твоята снимка трябва да е избрана от журито.

Награда на публиката

- Мис и Мистър VERANO AZUR (най-много събрани харесвания от Facebook потребители на качените снимки в галерията) – 1 мъж и 1 жена печелят по 1 по кашон вино VERANO AZUR  За да участваш за Награда на публиката трябва да си качил/а своя снимка в галерията. Твоята снимка трябва да е събрала най-много гласове под формата на харесвания от потребители, за да спечелиш Награда на публиката

- Участието в играта е безвъзмездно и Играта не е обвързана с покупка на стоки или услуги.

Тегленията ще се проведат както следва:

    на 25.05.2015 г.  на трима oт номиниралите ще бъдат раздадени три седмични награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички номинирали участници, участващи в играта от 00:00ч на 18.05.2015г.
    на 01.06.2015 г. на трима от номиниралите ще бъдат раздадени три седмични награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички номинирали участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в първото теглене.
    на 08.06.2015 г. на трима от номиниралите ще бъдат раздадени три седмични награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички номинирали участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в предишните тегления.
    на 15.06.2015 г. на трима от номиниралите ще бъдат раздадени три седмични награди, като печелившите ще бъдат избрани от списъка на всички номинирали участници, участващи в играта, с изключение на вече спечелилите в предишните тегления, до нейното приключване в 23:59ч на 14.06.2015г.
    на 20.06.2015 г.  от списъка с всички участници в играта, включително и спечелилите до момента награди, ще се определят участниците, спечелили наградата на журито и наградата на публиката.

Награда на публиката се тегли на 20.06.2015г. Наградата се печели от един мъж и една жена, които са събрали най-много гласове от потребители под формата на харесвания на снимката им в галерията.

Наградата на журито се обявява на 20.06.2015г. Наградата се печели от един мъж и една жена, избрани от жури. Журито се състои от двама души – представител на Организатора на играта и представител на списание Glamour – партньор, предоставящ голямата награда на журито. Наградата се печели от един мъж и една жена, които са качили свои снимки в галерията.

Организаторът на Играта обявява победителите, спечелили  наградите и  ги публикува на стената на страницата https://www.facebook.com/veranoazur.  Участниците спечелили седмична награда от играта „Miss & Mr. VERANO AZUR“ ще бъдат обявени на Facebook страницата  до 18 ч.  всяки сряда от периода на играта. Победителите, спечелили НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА и НАГРАДАТА НА ЖУРИТО, ще бъдат обявени  на 20.06.2015г. на Facebook страницата.

В 7-дневен срок от получаване на съобщението, Победителите трябва да се свържат с Организаторa, за да се уточни как и къде ще получат наградата си. При получаване на наградата, Победителите се идентифицират с лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара