Спечелете 30 екскурзии до Рим, Виена или Истанбул и 3000 термоса от Nova Brasilia

Краен срок - 12 юли 2015

Стъпка 1: Закупете кафе „Nova Brasilia” (независимо от вида и грамажа) с промоционален стикер. На външната страна на всеки промоционален стикер е посочен съответен за продукта брой точки, които участникът получава при регистрацията на кода, намиращ се от вътрешната страна на стикера. Според броя натрупани точки, участникът играе за различни награди, както е описано в т.4 по-долу.

Стъпка 2: Регистрирайте кода от стикерa на едно от посочените места:

1 Интернет страницата www.novabrasilia.bg

2 Фейсбук страница www.facebook.com/novabrasilia.bg

3 Чрез SMS на 1080*

*Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. Респективно с една уеб-регистрация, може да бъде регистриран само един код.

Един код може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ.

Всеки участник може да регистрира максимум 15 кода за периода на промоцията.

Всеки участник може да регистрира максимум 4 кода на ден.

За да може да участва в промоцията през интернет, всеки участник при първата си регистрация ще трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди преди да му се финализира регистрацията на първия код. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на първия код. Всяка следваща регистрация от същия мобилен телефон ще бъде отчетена без въвеждането на код за сигурност, тъй като вече телефонният номер ще е валидиран като реален и действащ.

Стъпка 3: Веднага след всяка регистрация на код в интернет, в последяващ екран, всеки участник получава известие за това колко точки им носи съответния регистриран код или съответно веднага след регистрация на код чрез SMS, ще получава обратно SMS известие за това, колко точки им носи съответния регистриран код.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 3,030 награди:

    3,000 броя термоси, възможност за спечелване при натрупани 3 точки
    30 броя три-дневни екскурзии за двама*, възможност за спечелване при натрупани 15 точки

*До една от следните дестинации в периода между 15.09.2015 г. и 25.10.2015 г.: ВИЕНА, РИМ или ИСТАНБУЛ. Всяка екскурзия е за двама души и включва: двупосочни самолетни билети и две нощувки в двойна стая в 3-звезден хотел, избран от Организатора, с включени закуски. Организаторът не носи отговорност при неналичие на свободни места спрямо избраните от печелившия участник дати за пътуване.

Наградите ще бъдат изтегляни на случаен принцип като първото теглене ще се проведе на 08.06.2015 г. Наградите ще бъдат разпределени правопропорционално на броя седмици от периода на промоцията.

Участникът ще участва в тегленето за наградите за тази седмица, в която изпрати последния код от съответния необходим брой за всяка награда както и всяко теглене след това, в случай, че вече не е спечелил някоя от наградите! Печелившите ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.novabrasilia.bg, както и на www.facebook.com/novabrasilia.bg и/или чрез e-mail/SMS в рамките на 24 часа след края на всяка съответна седмица от промоцията.

Всеки изпратен код натрупва точки като за събиране на 3 точки има възможност за спечелване на награда термос и при събиране на 15 точки има възможност за спечелване на една от 30-те екскурзии. При натрупване на необходимия брой точки за участие в томболата за съответната награда, участникът бива включен в седмичната томбола. Така, например, при регистрирани кодове с натрупани 15 точки, участникът участва с 5 пъти за теглене на термос и с 1 път за теглене на една от 30-те екскурзии.

Уникалният идентификатор на всеки участник е мобилният му телефонен номер. За да могат да бъдат натрупани точките за участие в тегленето на наградите, участникът трябва да изпрати кодовете чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или една и съща регистрация в интернет. В случай, че участникът използва и двата метода за регистрация, следва да се използва един и същ мобилен номер за регистрация, за да може системата да отброи правилно успешно регистрираните промоционални кодове и брой насъбрани точки!

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид от един участник (с един и същ телефонен номер, с едно и също име и фамилия и/или посочен един и същи адрес за доставка) за периода на промоцията!

ЗА ДА ПОЛУЧАТ НАГРАДИТЕ, СПЕЧЕЛИЛИТЕ УЧАСТНИЦИ ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ ПРОМОЦИОНАЛНИ СТИКЕРИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕДАДАТ ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА НАГРАДА.

С ОГЛЕД ИЗБЯГВАНЕ НА ЗЛОУПОТРЕБИ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ ЛИЦА, ОРГАНИЗАТОРЪТ БЕЗКОМПРОМИСНО НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара