Спечелете 20 кошници за пикник, 40 комплекта дъска + купичка и 140 кашона с Grissini Maretti

Краен срок - 29 юни 2015

За участие в Играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com и да харесат Facebook страницата на MARETTI

В приложение за играта, което участниците трябва да приемат чрез натискане на специалния бутон за целта, който се появява в Приложението. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали и и-мейл адрес/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях.

След приемане на Приложението на Играта на екрана се появява един от четирите вкуса на GRISSINI MARETTI. Участниците трябва да познаят всички съставки на съответния вкус, като избират от показаните съставки. След успешно познаване на всички съставки на съответния вкус на GRISSINI MARETTI Приложението изисква регистрация на участника. За да се регистрират участниците следва да попълнят в съответните полета име и фамилия, телефон за връзка и и-мейл, както и да отбележат, че са съгласни с Правилата на играта и, че вече са харесали страницата на MARETTI във Facebook. В случай че участникът е под 16 г. той трябва да напише името на един от родителите си, който ще може да получи евентуална награда. Един и-мейл и имена по лична карта може да бъдат регистрирани само веднъж. И-мейлите, телефоните и имената на потребителите ще бъдат видими само за Организатора и Изпълнителя и ще служат за точното определяне на печелившите в Играта и за връзка с тях. След успешната регистрация за участие в Играта участниците имат възможност да споделят направената от тях рецепта на стената си във Facebook, като това им дава възможност да се включат в томболата за средните и големите награди.

Всеки понеделник от периода на Играта се провежда томбола измежду всички участници, регистрирали се за участие в Играта през предходната седмица, и се определят тридесет и пет участника, които печелят Малка награда. Имената на печелившите се теглят автоматично от софтуер в присъствие на член от екипа на Изпълнителя. Спечелилите участници, съгласно настоящата точка, се обявяват на https://www.facebook.com/maretti.stories. в деня, следващ провеждането на томболата, както и в тридневен срок от обявяване на печелившите им се изпраща от Изпълнителя личен и-мейл на адреса, който са посочили при регистрацията. Ако личната информация, която е споделена в приложението се окаже невалидна, наградите се преразпределят към допълнително изтеглените резервни печеливши.

Всяка сряда от периода на Играта се провежда томбола измежду всички участници, регистрирали се за участие в Играта до деня на провеждане на томболата, и се определят десет участника, които печелят Средна награда и пет участника, които печелят Голяма награда. Имената на печелившите се теглят автоматично от софтуер в присъствие на член от екипа на Изпълнителя. Спечелилите участници, съгласно настоящата точка, се обявяват на www.facebook/maretti.stories в деня, следващ провеждането на томболата, както и в тридневен срок от обявяване на печелившите им се изпраща от Изпълнителя личен и-мейл на адреса, който са посочили при регистрацията.

Изпълнителят е длъжен да изпрати личен и-мейл на всеки от спечелилите участници в настоящата Игра в тридневен срок от обявяване на печелившите. В срок до пет работни дни от получаване на и-мейл от Изпълнителя спечелилите участници трябва да му отговорят чрез и-мейл, който да съдържа данни за контакт (три имена, адрес за доставка на наградата, телефон за връзка).

Участниците, спечелили Малка награда могат да участват за спечелването на Средна и Голяма награда.

Участниците, спечелили Средна награда не могат да участват за спечелването на Голяма награда.

Участник, спечелил един вид награда в Играта не може да спечели втори път същата награда.

Наградите в Играта са както следва:

Малки награди – 140 /сто и четиридесет/ броя кашони с GRISSINI MARETTI /различни вкусове/

Средни награди – 40 /четиридесет/ броя дървени дъски с инструменти за сирена и дървени купички за GRISSINI MARETTI, брандирани с логото на GRISSINI MARETTI.

Големи награди – 20 /двадесет/ броя кошници за пикник, брандирани с логото на GRISSINI MARETTI с включени аксесоари.

Наградите ще бъдат доставени чрез куриер в срок до 28 /двадесет и осем/ работни дни, считано от получаване на и-мейл от спечелилия участник при условията на т. 5.6.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара