Спечелете 25 велосипеда Sprint Cougar Eco 26 и 50 конструктора LEGO® от сладоледи Eskimo

Краен срок - 26 юли 2015

Награди:

(1) 50 бр. конструктор марка ЛЕГО КЛАСИК-ТВОРЧЕСКИ ДОБАВКИ, LEGO® Creative Supplement следните характеристики:

    Комплектът съдържа 303 елемента. Модел 2015-та;
    Размери опаковка (в/ш/д - см): 26.2/19.1/см;
    Тегло(кг.): 0.464.

(2) 25 бр. велосипед марка SPRINT COUGAR ECO 26" със следните характеристики:

    Рамка: Стоманена, 26";
    Вилка: Твърда 26"x162;
    Превключватели: Velotec;
    Скорости: 18 скорости;
    Заден дерайльор: Velotec;
    Спирачки: Алуминиеви V-Brake;
    Гуми: KENDA 26"x1.95;
    Шини: Алуминиеви едностенни 26" MAXX;
    Аксесоари: Звънец, стeпенка, рефлектори;
    Цвят: Синьо/Бял.

За да се вземе участие в Кампанията всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

1. Да сглоби артистична творба, която задължително трябва да включва в своята структура минимум 2 клечки от сладоледи Eskimo описани в подточка 1, които са маркирани с лого на Algida;

a. В сглобяването на творбата могат да бъдат използвани всякакви други материали, като част от цялостната структура на артистичната творба;

b. В сглобяването на творбата могат да бъдат използвани помощни средства, които да спомогнат сглобяването й;

c. Материалите и помощните средства, които ще бъдат използвани в сглобяване на Творбата трябва да са позволени от законите на Република България и да не вредят на здравето на участниците.

След като участник сглоби творба, той трябва да направи й снимка и да посети официалният уебсайт на играта, където да се регистрира и впоследствие да качи снимката й.

Участникът има право да качи повече от 1 снимка на дадена творба, както и да качи снимка/и на повече от 1 творба в галерията на Профила си.

Колкото повече снимки на свои творби качват участниците в галерията на Профила си, толкова по-голям шанс имат да спечелят седмична награда.

С успешната регистрация всеки участник се включва в надпреварата за спечелване на една от седмичните награди.

Тегленето на седмичните награди ще се случи в 8 поредни седмици след началото на Кампанията на 01.06.2015 г.

Тегленето на седмичните награди ще се случва всеки понеделник след началото на Кампанията на 01.06.2015 г., т.е. на следните дати, на които ще бъдат спечелени/раздадени съответните бройки седмични награди:

    1-во теглене: 08.06.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    2-ро теглене: 15.06.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    3-то теглене: 22.06.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    4-то теглене: 29.06.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    5-то теглене: 06.07.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    6-то теглене: 13.07.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    7-мо теглене: 20.07.2015 г. – 6 конструктора и 3 велосипеда;
    8-мо теглене: 27.07.2015 г. – 8 конструктора и 4 велосипеда;

След изтегляне на седмични печеливши, Организаторите ще се свържат с тях в рамките на 3 работни дни с оглед получаване на наградата и потвърждаване от страна на съответните печеливши. В случай, че Организаторите не успеят да се свържат с печелившия, поради и/или несъответстващи имена и/или телефонен номер или друга причина, ще бъде зачетен първият резервния изтеглен участник.

Със спечелилите участници ще се свърже оператор, за да събере данните, необходими за получаването на наградата. Участниците трябва да представят на Организаторите или на техни подизпълнители документ за самоличност при получаване на наградата и Творбата, с която са били изтеглени като печеливши за седмична награда. Наградата не се предава на печеливши участници при неспазването на тези условия.

Наградата ще бъде изпратена по куриер, за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извършва до 30 работни дни след потвърждаването на печелившия участник по телефон и установяване от Организаторите дали той отговаря на условията на кампанията.

ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ С МАЛКА НАГРАДА

Участващи продукти: Продуктите сладолед Eskimo със следните вкусове: Класик, Бял, Какао, Тирамису, Ягода, Кола и Лешник.

Организаторът провежда промоция с малки награди, обвързани с покупка със следния механизъм:

След покупката на продуктите 2 сладоледа Eskimo, клиентът трябва да представи касовата си бележка, удостоверяваща закупуването на промо продукти на промо момичето на Eskimo след касите. Всеки клиент представил касова бележка за закупуване на 2 сладоледа Eskimo получава малка награда.

Наградите са общо 30 000 книжки – книжките са с име „Клечконаръчник“ и представляват хартиени листовки (300 гр., А5 формат) от 4 страници със съдържание от снимки на слобяване и краен резултат на 4 Творби.

Промоцията с моментните награди важи само, когато в търговския обект има промо момиче на Ескимо. График на магазините, участващи в промоцията е наличен в Приложение 1. Организаторът си запазва правото на промяна в работното време на хостесите, както и да променя крайната дата на кампанията.

Промоционален период: 04.06 – 20.07.2014 г. включително или до изчерпване на количествата малки награди.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара