Спечелете 3 смартфона ‎Huawei P8 и много специални награди

Краен срок - 20 юли 2015

Играта "Нека бъде светлина" е с награден фонд от 3 смартфона Huawei P8‬. Тримата печеливши ще бъдат изтеглени в края на играта, измежду всички участници, взели участие в периода на играта.

Всяка седмица след участие в играта трима от всички потребители ще могат да спечелят и по една брандирана награда - съответно bluetooth колонка или кубче на Рубик.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, дали поне един верен отговор на публикуваните от Организатора въпроси, чрез използване на специален компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.


За участие в играта всеки желаещ следва първо да стане "фен" на фейсбук страницата на Организатора и да качи своя авторска снимка отговаряща на темата "Улови светлината".

Желаещите да участват трябва да попълнят регистрационна форма и да представят следната информация: име, фамилия и валиден имейл адрес.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в играта.

В случай, че даденият участник вече е бил изтеглен, се определя нов победител.

Всеки спечелил участник трябва да се свърже чрез лично съобщение с Организатора за наградата и реда на получаването й. Голямата награда се получава лично от Организатора, а седмичните награди ще бъдат изпратени чрез куриер за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара