Приеми сладките предизвикателства и спечели награди от Захарни заводи

Краен срок - 29 юни 2015

В Играта участват всички Facebook потребители, които са:
- харесали oфициалната Facebook страница на „Захарни заводи“ АД;
- позволили на www.fаcebook.com да използва данните им;
- прочели и са се съгласили с Общите условия на Играта;
- се регистрирали с личните си данни чрез регистрационната форма във Facebook приложението към Играта;

Всяко физическо лице, регистрирало се успешно след официалния старт на Играта, трупа индивидуални точки и участва в общата класация на Играта.

Всеки участник в Играта може да бъде избран за победител само веднъж в рамките на периода на Играта.

Участниците могат да събират точки в Играта, като:
- Изпълнят успешно Предизвикателство 1 в Играта, достъпно за регистрираните участници в Играта в периода от 12:00 ч. на 01.06 до 12:00 ч. на 08.06.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 1 носи на регистрирания участник 10 точки.

- Изпълнят успешно Предизвикателство 2 в Играта, достъпно за регистрираните участници в Играта в периода от 12:00 ч. на 09.06 до 12:00 ч. на 15.06.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 2 носи на регистрирания участник 20 точки.
- Изпълнят успешно Предизвикателство 3 в Играта, достъпно за регистрираните участници в Играта в Периода от 12:00 ч. на 16.06 до 12:00 ч. на 22.06.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 3 носи на регистрирания участник 10 точки.

- Изпълнят успешно Предизвикателство 4 в играта, достъпно за регистрираните участници в Играта в периода от 12:00 ч. на 23.06 до 12:00 ч. на 29.06.2015 г. Изпълнението на Предизвикателство 4 носи на регистрирания участник 5 точки.
- Изпълнят успешно всички 4 Предизвикателства в Играта. В този случай регистрираният участник получава еднократно 20 бонус точки.

- Поканят до 30 Facebook приятели в Играта. Всеки поканен Facebook приятел носи 1 точка на регистирания участник. Всяка приета покана от приятел носи на регистрирания участник 2 точки.

- Хареса снимка/видео на друг участник в секция Галерия на Играта. Всяко харесване на снимка/видео на друг участник носи на регистрирания участник 1 точка. Регистрираният участник има право да гласува за до 10 снимки/видеа на други участници за периода на Играта.

- Всеки участник получава по 1 точка (и до общо 30 точки) за всяко харесване на качена от него снимка/видео, когато друг регистриран участник в играта харесва съдържание в секция Галерия.

- Всеки участник в играта автоматично получава 5 точки при успешната си регистрация в Играта.

Победители в Играта са участниците, класирани на първо, второ и трето място в класацията (Топ 20) по най-голям брой събрани точки в края на Играта.

В случай, че двама или повече участници са с равен брой точки в челото на класацията, победителите ще бъде определен чрез жребий.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на наградите, както и да заменят голяма награда за малка и обратно.

Победителите получават награди, както следва:
- Награда за Първо място в класацията – 3 кг Локум на Захарни заводи
- Награда за Второ място в класацията – 1,5 кг Локум на Захарни заводи
- Награда за Трето място в класацията – 1,5 кг Локум на Захарни заводи

Тримата участници, избрани за победители в Играта, следва да получат уведомително писмо на електронния адрес, който са предоставили при регистрация за участие в играта. След получаване на уведомителното писмо участникът следва да върне обратен имейл, в който да посочи трите си имена, телефон за връзка и точен пощенски адрес, в това число град, пощенски код, област, жк, улица и номер, блок, вход, етаж, апартамент, на който да бъде доставена наградата.

Избраните да получат награди участници получават наградите си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните, на посочения от тях пощенски адрес.

Не забравяй, че по време на играта можеш да разменяш натрупаните точки от Предизвикателствата за избрани от теб подаръци в предстоящия ни Facebook магазин.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара