Направи добро дело, спечели уикенд на морето

Краен срок - 26 юни 2015

Кампанията „Лятото е добре да се ходи на море“ е един симпатичен и оригинален начин да достигнем до така необходимия за нуждите на Фондацията Спасителен център. Само срещу 9 лева можете да „построите“ част от котешка или кучешка къща и да спечелите уикенд за двама, в някой от хотелите със закуска и вечеря! Това примамливо предложение даряват наши приятели от пет хотела в градовете Балчик, Созопол, Черноморец, Несебър и Бургас.

Ето какво предоставят за късметлиите различните хотели:

• SPA и Wellness Hotel Elit Балчик предоставя 3 уикенда за двама със закуска, басейн и паркинг! Намиращ се в самия център на курортна зона Двореца, с изглед към Ботаническата градина, Двореца на румънската кралица Мария и морето, той ще ви подари незабравими спомени и мигове изпълнени с удовлетворение.

• Хотел Стела Несебър предоставя уикенд за двама със закуски и вечери плюс паркинг!
Новопостроеният семеен хотел Стела е разположен в централната част на град Несебър, в тясна близост до всички административни и културни обекти.

• Хотел Аква Бургас предоставя за печалившата двойка уикенд със закуска за двама и охраняем паркинг за дати 27 и 28 юни!
Хотелът е с добра локация и в близост до Морската градина. Стаите са изискани и комфортни.

• Хотел Анаксемандър Созопол предоставя на късметлиите 3 бр по две нощувки за двама в периода 07.09 – 13.09! Хотел "Анаксемандър" съчетава удобството и лукса на хотел и уюта и спокойствието на традиционна созополска къща.

• Апартаментен хотел “Коста Булгара” предоставя уикенд за двама със закуска в периода 04-06.09! Хотела е разположен на южната страна на прекрасния и тих Царски залив, който очарова със своята 5-километрова плажна ивица от златен пясък, чисти и безопасни води, само на 5 км от Созопол.

Какво е нужно да направите?
Да изпратите вашите 9 лева до 25.06.2015г, чрез банков превод:
Уникредит Булбанк
IBAN:BG 57UNCR 70001519356313
BIC: UNCRBGSF

-или пей пел: info@koi-me-iska.com

Задължително упоменете в основанието за кой хотел искате да участвате, както и свой телефон! За да увеличите шанса си можете да изпратите 18 лв, 27 лв, 36 лв и т.н.

Късметлиите ще бъдат изтеглени, чрез електронно теглене и в присъствието на нотариус. Електронният вариант дава възможност да увелиечите шанса си с така наречената „тежест“ на участвалите с повече от едно дарение от 9 лв, т.е. тяхното име ще присъства повече пъти в тегленията, което ще рече, че вероятността да бъде изтеглено е по-голяма. Няма ограничение в избора на хотел, можете да участвате за няколко едновременно.

Тегленето на печалившите двойки ще се състои на 26.06.2015 г.в присъствието на нотариус! Тогава ще можем да кажем: „На печалившите честито, насладете се на чудесната морска емоция само срещу 9 лева!“


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара