Спечелете 3-дневна екскурзия до Ferrari World и продукт от колекцията Puma Ferrari

Краен срок - 15 юли 2015

Харесайте и споделете тази снимка до края на седмицата (21 юни в 24:00 часа) и ще можете да спечелите продукт по избор от колекцията Puma Ferrari, както и участие в томболата за 3-дневна екскурзия до Ferrari World в Абу Даби.

През 2015 се навършват десет години от ползотворното партньорство между спортната марка Puma и Ferrari. За да отпразнува годишнината, Puma дава възможност на един от своите фенове да спечели екскурзия за двама до прочутия Ferrari World в Абу Даби.

За да участва в томболата, човек трябва да купи какъвто и да е продукт от колекцията Puma Ferrari, да попълни формата за участие и да я пусне в определените за тази цел кутии, намиращи се в магазините, участващи в промоцията. Всеки клиент може да участва неограничен брой пъти със съответно повече от една покупка. Промоцията стартира на 5 юни и ще продължи до 15 юли 2015 г. Победителят ще бъде изтеглен на 3 август и заедно със свой приятел ще може да се възползва от наградата и да се потопи в света на Ferrari.

В кампанията участват всички монобранд и всички партньорски магазини (в цялата страна), обозначени със стикер за оторизиран магазин на Puma.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара