Спечелете 115 ароматизатора за колата и дома от Ambi Pur

Краен срок - 8 юни 2015

Кожата на задните седалки на луксозна лимузина, люляковите цветове в топла пролетна вечер през отворения покрив на кабриолет или ароматът на изгорял съединител... Сред читателите на TopGear със сигурност могат да се намерят почитатели на различен тип миризми. Но коя ви е любимата?

С нашите приятели от Ambi Pur решихме да ви зададем този въпрос. Защото знаем, че хората с право искат да се уверят, че домовете им са чисти и миришат свежо. Всички всекидневно сме изправени пред трудности, които животът ни поднася, именно затова е важно, когато се приберем вкъщи да ни чака приятна и уютна обстановка. Ароматът играе изключително важна роля за постигане на това усещане. Същото се отнася и за колата.

И така, коя е любимата ви миризма и къде я откривате? В колата, далече от града, на самотен остров или на драг пистата... Очакваме отговорите ви. Колкото по-оригинални са те, толкова по-голям шанс имате авторитетното жури на TopGear и Ambi Pur да се спре точно на вас като един от 115-те победители, които ще получат нашите награди.

Отговорите ви очакваме само и единствено на електронния ни адрес game@topgear.bg. Те трябва да са придружени от три имена и телефонен номер, за да се свържем по-лесно с вас.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара