Спечелете вечеря и билет за филма „Перфектният ритъм 2”

Краен срок - 31 юли 2015

Дори и най-големите почитатели на музикалните филми в екипа ни не са сред феновете на „Перфектният ритъм” и на предстоящото му продължение, което тръгва в кината този петък, но не защото филмите са напълно лишени от качества (напротив, за разлика от много подобни заглавия, те са направени със сърце и голяма доза самоирония), а просто защото не са нашето предпочитано филмово блюдо.

Наясно сме обаче, че поредицата има огромен брой почитатели (доказателство е финансовият резултат на втория филм в САЩ) както по света, така и у нас, затова решихме да представим на вниманието на феновете възможност да спечелят за себе си и за свой приятел вечеря и билети за филма, осигурени от Форум Филм България.

Ето какво трябва да направите, за да спечелите: запишете на видео свое изпълнение на The Cup Song – песента на Ана Кендрик от „Перфектният ритъм”, която се превърна в световен хит (с продадени над 2,5 млн. копия) и предизвика хиляди аматьорски кавъри – и го качете в специалното приложение във Facebook на Форум Филм, където може да откриете и допълнителни подробности за играта. Победителят, който ще бъде излъчен на 01 юни, ще бъде този, чието видео е събрало най-много гледания.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара