Спечелете двупосочен самолетен билет за двана до Лондон или Манчестър

Краен срок - 14 февруари 2015

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

· Да хареса Facebook страницата на организатора;

· Да приеме Facebook приложението;

· Да качи снимка, която отговаря на правилата на фотоконкурса;

· Да събере минимум ”20” гласа, за да участва в томболата за награда ”безплатен двупосочен самолетен билет за двама до Лондон или Манчестър”, която се тегли след приключване на кампанията.

За участие в играта е необходимо всеки участник да качи снимка със своята половинка от някое романтично или необичайно място, свързано със специален за тях момент, или дори от романтичен полет във въздуха, в българската фейсбук страница на easyJet. Снимката събрала определен брой гласове (минимум 20) участва в томболата за наградите на easyJet – безплатни самолетни билети за двама до Лондон или Манчестър.

Печелившите ще бъдат обявени на таба на Facebook страницата на организатора на играта, където е проведена самата игра.

Включвайки се в кампанията, всички участниците изпълнили предварително зададените условия се включват в томболата за следните награди:

* Два двупосочни самолетни билета за дестинация София – Лондон – София.

* Два двупосочни самолетни билета за дестинация София – Манчестър – София.

Всеки комплект билети е валиден за дестинациите Лондон или Манчестър. Билетите не могат да се заменят, разменят, възстановяват в парична стойност. Билетите ще бъдат предоставени на всяко от спечелилите лица така, както са изтеглени, като спечилилите лица нямат право на избор на дестинация.

Заявка за резервирането им трябва да бъде направена поне 6 седмици преди датата на заминаване. Билетите могат да се използват в периода 1 Април – 14 ноември, 2015 г., с изключение на месеците юли и август. Победителят трябва да замине и да се върне от Лондон или Манчестър в рамките на 30-дневен период. Организаторът не е отговорен за настаняване, друг вид предоставяне или възстановяване на пари за разходи, направени от спечелилите от промоцията по време на престоя. easyJet си запазва правото на промяна на дестинацията, в случай на необходимост. 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара