Спечелете ваучери за 600 лв. от Великденската томбола на аптеки Оптима

Краен срок - 19 април 2015

НАГРАДИ

Трите големи награди във Великденската томбола на Аптеки Оптима са следните:

300 лв. - първа награда, 200 лв. - втора награда, 100 лв. - трета награда.

Паричните награди ще бъдат дадени във вид на ваучери, които ще могат да бъдат използвани във всички Аптеки Оптима и онлайн магазина за закупуване на желани от вас продукти. Ваучерът може да се използва еднократно. Стойността му не може да бъде изплатена. При надвишаване номинала на ваучера, клинетът доплаща разликата. При сметка по-малка от стойността на ваучера, ресто не се изплаща.

2 месечни тегления във всяка Аптека Оптима и интернет сайтът apteka-optima.com за 2 награди във вид на продукти: Магнезий 200мг таблекти и Шампоан Здраве Форте против косопад.

При покупка на три продукта от списъка с участващите продукти, заедно с касовата бележка при покупка от аптека, имате право да участвате в Голямата Великденска томбола на Аптеки Оптима за трите големи награди и двете месечни тегления за 2 награди във вид на продукти.
Продуктите могат да се закупят от всяка една Аптека Оптима или от интернет сайта apteka-optima.com

При покупка от аптека талоните за участие трябва да се попълнят точно и четливо и заедно с касовата бележка да се пуснат в кутята на щастието във Вашата Аптека Оптима.

Всеки участник може да участва с неограничен брой талони или покупки онлайн.

Теглене на месечните награди: 01.03.2015 г. и 01.04.2015 г. във Вашата аптека Оптима и уеб сайта apteka-optima.com

еглене на голямата награда 20.04.2015 г. от 11:00 часа, в Аптека Оптима 5, която се намира на ул. Цар Освободител 12.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта на аптеки Oптима apteka-optima.com, в секция онлайн аптека, рубрика Специално.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара