Спечелете всеки ден едно от 90-те хитови заглавия в кампанията "Сподели книга с приятел"

Краен срок - 24 май 2015

Обичаш ли да подаряваш подаръци, дори и без повод?

За трета поредна година ние сме готови да ти помогнем да го направиш. И то просто ей така... Защото напук на всички, които смятат, че четеното на книги замира, ViewSofia продължава с кампанията "Сподели книга с приятел".

Условието е съвсем ясно! Всеки ден в продължение на 90 дни, от днес до 24 май, ще ти представяме, с кратко резюме и снимка, по една книга, която ще можеш да подариш на свой приятел. От теб се иска само да я споделиш с него във Фейсбук, като го отбележиш (може и в коментарната форма) или като я споделиш публично на стената му, и му стискаш палци за късмет.

В края на всеки от тези 90 дни, на случаен принцип, ще избираме победител от всички, които са получили предложението за подарък от своите близки.

Чакат ви повече от 90 хитови заглавия от най-добрите български издателства, така че няма вариант да пропуснете участие. В деня на най-прекрасния национален празник, 24-ти май, сме ти подготвили и голяма изненада, с която ще сложим край на инициативата. Следи редовно Фейсбук страницата на ViewSofia!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара