Подаряваме 4 парфюма Armani Si!

Краен срок - 22 януари 2015

Четири наши читателки ще се радват на неустоимите ухания на Georgio Armani.

В най-новата ни игра ние от MissBloom.bg ще ви зарадваме с възможността да спечелите четири парфюма: два Armani Si и два Armani Si Intense. 

Sì е ароматният израз на шик в италиански стил, на харизматичност и изисканост. Три акорда създават финото ухание на Sì - нектар от касис, шипър и лек дървесен мускус. Нотките нектар от касис са обогатени с два вида ванилия, които създават омайващото усещане на аромата. Нотките на майска роза, са подсилени с такива от фрезия, която е елегантно съчетана с пачули. Топлите акорди, които носят усещане за изтънченост, са постигнати с амбър и наситен orcanox™.

Sì Eau de Parfum Intense преминава отвъд ограниченията на чувствеността.Той акцентира върху чувствените и елегантни предимства на жената Armani. По-наситен, той отвежда уникалния модерен шипров акорд на Sì до неподозирани дълбини. Съставен от вечни нюанси, черното сияе в своята страст, необятно в своята мистерия. Eдна двойственост, която е мощно трансформирана в олфактивен еликсир, подсилен с пристрастяваща ванилия, черно дърво и кехлибарени смоли.

За да спечелите парфюм в нашата игра трябва да отговорите на въпроса "Кой от двата аромата Armani Si ви допада повече" в страницата на MissBloom.bg във Facebook. Крайният срок е 22-ри януари. Успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара