Конкурс "Най-хубава коледно-зимна снимка на вашия домашен любимец"

Краен срок - 15 януари 2015

За втора поредна година HUSSE България Ви предлага да участвате в Коледния конкурс за "Най-хубава коледно-зимна снимка"!

Моля, публикувайте вашите снимки на тази страница спазвайки установените правила на конкурса.

Конкурсът е с продължителност 1 месец - от 15.12.2014 до 15.01.2015. Снимки могат да бъдат добавяни до 15.01.2015 - 19.00 часа. На 16 ЯНУАРИ до 21.00 часа  снимките събрали най-много "харесвания" - три на брой,  ще  бъдат публикувани, след което финалистите автори на снимките ще получат  своите награди от Husse България по куриер на посочен от тях адрес.

Правила за участие в конкурса:

1. Всеки участник може да публикува една снимка. Снимката трябва да е с максимално качество, без допълнителна обработка / не слагайте рамки, надписи, украси и прочее - конкурсът е за снимка, не за картичка /.

2. Тематиката на снимката е коледно-зимна. Позволено е на снимките, освен кучета или котки, да има хора. Позволено е да има няколко кучета или котки, но в конкурса участва авторът на снимката, който я е качил за участие, не кучетата или котките.

3. Качването на снимки се извършва лично от участниците и всяка качена снимка участва в конкурса.

4. Важно условие е, че всеки участник може да гласува само по веднъж, затова се чувствайте свободни да каните възможно най-много хора, които да "харесат"вашата снимка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара