Спечели билет за Турнира на шампионките на WTA

Краен срок - 19 октомври 2014

Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook. За да участват в нея, потребителите на социалнатамрежа Facebook трябва да дадат правилен отговор на въпрос/и, които са задедени настраницата на Организатора във Facebook.

В рамките на играта, ще бъдат задавани въпроси, под които потребителите като коментар ще имат възможността да се включат с отговор, който считат за верен.Тези от потребителите, които дадат верен отговор на поставен въпрос, автоматично получават право да участват в томбола, където на случаен принцип всяка седмица ще бъде теглен по един печеливш.


Един и същ потребител може да участва многократно, като дава отговор на въпросите, задавани по време на играта. В случай, че потребител бъде определен за печеливш за определена седмица, той няма да има право да бъде включен при тегленето на печеливш потребител през следващите седмици до края на играта.

Награди в играта „Спечели билет за Турнира нашампионките на WTA”

Осигурените от Организатора награди са 4 (четири) на брой: четири броя еднодневни билети (като един билет важи за двама души) с правото на достъп до Турнира на шампионките, който ще се проведе в град София, зала Арена Армеец от28.10.2014 г. до 2.11.2014 г., разпределени по следния начин: 2 бр. билети за полуфинала и 2 бр. билети зафинала на Турнира на шампионките на WTA.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Пътни и други разходи са за сметка и се поемат от печелившия.

Всяка седмица ще бъде теглено по 1 /едно/ име на участник, изпълнил  условията, който ще получава награда – един брой еднодневен билет за двама за Турнирана шампионките.

Имената напечелившите ще бъдат обявени на същата дата, на която са изтеглени, на официалната Facebook страница на Първа инвестиционна банка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара