Спечели 1 година грижа за детето и още 12 награди от Sebamed

Краен срок - 22 октомври 2014

Стъпка 1 - Регистрирайте се във Farma.bg от 24 Септември до 22 Октомври 2014 г.

Стъпка 2 - Направете покупка с извършено плащане на какъвто и да е продукт на марката SebaMed без значение от стойността ѝ.

Стъпка 3 - Участвате в томболата за изтегляне на:

А) Голяма Награда: 1 година грижа за Вашето бебе. Това включва продукти за деца от 0 до 7 години. Продуктите са на стойност 600лв. с ДДС (по цени на Farma.bg). Печелившият родител ще има право да избере точно кои продукти предпочита за възрастта и нуждите на своето детето (например: 0-1 година, 1-3 години, 3-5 години, 5-7 години…).

Б) 12 единични награди: 12 печеливши участника ще спечелят един от следните топ продукти на Sebamed за бебета: 6 броя бебе измиващ гел и 6 броя бебе мляко за тяло.

Томболата ще се изтегли на 23 Октомври 2014 г.

Стъпка 4 - Всички печеливши ще бъдат уведомени чрез посочените при регистрация адрес на електронна поща и телефон за обратна връзка.

Наградите ще бъдат доставени по куриер на адреса, който е посочен в регистрацията за участие. Печелившите участници, които живеят в гр. София имат опцията лично да получат наградата си в нашия офис на адрес ул. "Николай Хайтов" №3А, Офис 1-5, Бизнес комплекс "ЕСТЕ".


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара