Спечели всяка седмица пълен комплект Оrzene Optimum Oil Repair с 4 продукта за коса

Краен срок - 15 октомври 2014

Марката, която се грижи за блясъка на твоята коса, ти предлага чудесна възможност да спечелиш пълен комплект продукти от новата серия Orzene Optimum Oil Repair, която придава мекота, здравина и блясък на косъма.

Всичко, което трябва да направиш, е да посетиш Facebook страницата на Glamour, където от 24 септември стартира нашата съвместна игра с продължителност 3 седмици. Всяка седмица ще задаваме въпрос, свързан с едно от трите ценни масла, включени в специализирания комплекс Golden Oils, съдържащ се в продуктите, а в края на всяка една чрез томбола ще избираме един победител измежду всички вярно отговорили, който ще спечели четирите продукта от серията Orzene Optimum Oil Repair.

Серията за коса Orzene Beer лансира поредната иновация и разширява гамата си с нова цялостна система за възстановяване и подхранване на косата. Най-новата тенденция в грижата за косата е базирана на разработката на формули съдържащи специализирани масла за коса! Благодарение на подхранващите си свойства, маслата за коса възстановяват косъма и косата възвръща здравето си и естествения си блясък. В резултат косата изглежда видимо възстановена, мека, гладка и с дълготраен блясък.

Новата серия за възстановяване и подхранване на косата Orzene Optimum Oil Repair включва 4 уникални подхранващи продукта, съдържащи специализирания комплекс Golden Oils с 3 ценни подхранващи масла:

Абисинско масло

Подсилва фибрите на косъма
Намалява накъсването на косата
Контролира къдриците
Възстановява блясъка

Масло от Макадамия

Предпазва косъма от увреждане
Подхранва косата
Омекотява
Възстановява блясъка

Масло от Златна Жожоба

Възстановява увредената коса
Подсилва защитните маханизми на косата
Хидратира
Възстановява блясъка

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара