Чуйте разликите и спечелете фотоапарат Olympus Stylus!

Краен срок - 31 януари 2015

Спечелете чисто нов Stylus фотоапарат! Имате тази възможност на всеки 3 месеца.

Определете коя мелодия е записана с Olympus TRESMIC 3-микрофонна система за да участвате за спечелване на Stylus фотоапарат!

Просто попълнете Вашите данни за контакт, за да участвате в лотарията.

Заявката за участието става на сайта http://www.olympus-europa.com/LS-WIN на участниците се дава възможност да изслушат два различни аудио файла. След това те трябва 1. да отговорят на един въпрос, свързан с тях, като отбележат с отметка отговора си и 2. да се регистрират. За да е валидна регистрацията, е необходимо да предоставите следните данни: страна, име и фамилия, пощенски адрес, e-mail адрес и откъде научихте за тази игра.

Независимо дали сте посочили правилен или грешен отговор, участвате в жребия за спечелване на награда.

Печелившите имена ще бъдат определяни на тримесечна база. Веднъж на всеки три месеца на лотариен принцип ще бъде определян по един печеливш. Всеки печеливш ще бъде автоматично изключван от по-нататъшно участие в играта.

Печелившите участници ще бъдат информирани по e-mail. Ако организаторите не успеят да се свържат със спечелилия участник или той/тя не потвърди валидния си пощенски адрес в рамките на 72 часа след уведомяването, наградата се счита за непотърсена и се губи, след което се изтегля нов победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара