Спечели семейна ваканция в къщи за гости Тинтява и Невена

Краен срок - 31 юли 2014

Почувствайте домашния уют и се потопете в духа на Стара България! Участвайте в играта на VIVAClub и Сана Хотели за уникална почивка в битови къщи за гости в архитектурно-историческия резерват Боженци, на 15 км от гр. Габрово. Тинтява и Невена ще ви пренесат в епохата на Българското възраждане. Уютна битова обстановка, спокойствие и автентична атмосфера – това са само част от предимствата на българските къщи.

Участвайте за пет двудневни семейни пакета в Къщи за гости Тинтява и Невена в Боженци, всеки от които включва две нощувки с включени закуска, обяд и вечеря, дегустация на домашно приготвено сладко от екологично чисти продукти и екскурзия с планински водач за цялото семейство!

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 21.07.2014 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име ;

Всеки участник може да играе максимум веднъж за периода на играта;

Наградите са 5 (пет) двудневни семейни пакета в Къщи за гости Тинтява и Невена в Боженци, всеки от които включващ:

    Две нощувки с включени закуска, обяд и вечеря за двама възрастни и до две деца на възраст до 13г. възраст
    Дегустация на домашно приготвено сладко от екологично чисти продукти
    Екскурзия с планински водач за цялото семейство

Наградата може да се използва в който и да е период за календарните месеци август и септември 2014, като спечелилият трябва предварително да се свърже с Къщите за гости, за да провери свободните места за хотелското настаняване. Печеленето на наградата не гарантира свободни места.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени 5(пет) победители и 10(десет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на VIVACOM ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара