Моето прекрасно лято в снимки – конкурс за млади фотографи

Краен срок - 1 септември 2014 

Как върви лятото, скъпи приятели? Надяваме се, че се забавлявате много и посещавате интересни места със семейството и приятелите си. Надяваме се също така, че правите много снимки на вашите забавления, защото освен един прекрасен спомен те могат да ви донесат и награда. Призоваваме всички вас да изкарате едно незабравимо, изпълнено с приключения лято, независимо от това къде ще бъдете. Дори и в къщи или пред блока можете да си изкарате незабравимо. Трябва ви само малко въображение и добри приятели. Ако не вярвате можете да погледнете и нашия фотопоглед, в който сме подбрали най-интересните снимки, които показват как вашите приятелчета по света се забавляват.

Вече намерихте ли още идеи за летни приключения, тогава започвайте. Не забравяйте обаче по време на приключенията да си вземете и фотоапарата. Снимайте всичко, което ви се струва интересно, независимо къде сте – на море, планина, при баба и дядо или у дома, оглеждайте се за интересни сцени и обекти, и снимайте.

Подберете и изпратете до 3 фотографии, направени от вас това лято и ни ги изпратете на info@az-deteto.bg. Всяка снимка трябва да бъде придружена от: информация за мястото, където е направена кратко описание, вашите име и фамилия и навършени години. Всички снимки ще бъдат публикувани на сайта, а трите най-интересни и оригинални ще получат и награди. Снимките ще бъдат оценени от журни включващо редакторите на Az-deteto.bg и специален гост – фотограф.

Един от вас ще спечели книга за фотографията, която ще му помогне да прави още по-великолепни снимки, а други двама от вас ще спечелят usb флаш памети, с които да могат да съхраняват прекрасните си снимки и спомени за още по-дълго време.

Очакваме вашите снимки до 1-ви септември 2014 година и ви пожелаваме едно незабравимо и невероятно лято!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара