Стани топ фен на Авен

Играта е всяка седмица.

Участвай в ИГРАТА

Вашите постове на нашата стена, коментарите, споделянията и харесванията ви носят точки.

Жури от нашия екип преглежда постовете на най-активните фенове за периода и ги преценява през призмата на посочените по-горе три правила.

В зависимот от тази преценка, ние налагаме наказание (дисквалифицираме даден пост) или награждаваме (добавяме точка), ако преценим, че постът допринася с нещо добро по едно или повече от правилата.

В резултат на вашата активност (която ви включва в групата на най-активните фенове) и нашата преценка съгласно правилата (сред постовете на най-активните фенове), системата формира текущия ви резултат. Всеки петък обявяваме победителя, който получава наградата "Топ фен на Авен".

С други думи, крайната оценка е субективна и мислим, че в случая това е най-справедливото решение.

Тъй като се натрупаха доста правила и напътствия, ето как би изглеждал идеалният "Топ фен на авен":

- Той/тя харесва марката и ползва продуктите й.
- Той/тя иска да общува с други фенове на нашите продукти и да им помага с каквото може.
- Той/тя публикува информация за своя опит с ползването на продуктите на Авен.
- Той/тя коментира и дава полезна информация по постовете на други фенове.
- Той/тя споделя проблемите и недоволствата си обективно, аргументирано и приятелски.
- Той/тя подкрепя с харесване, коментиране или споделяне постове на други фенове, които са в полза на общността и марката Авен.

Както виждате, не е лесно да си Топ фен на авен, но пък наградата си струва, защото получавате:

1. Страхотен елегантен часовник Авен.
2. Много нови приятели.
3. Нашата подкрепа.

Ще се радваме да бъдете нашият следващ Топ фен.

1. Правило № 1: Бъди полезен за феновете
Първата цел на тази игра е да се повиши качеството на комуникацията между феновете и всеки от нас да намери начин да бъде полезен на другия. В този смисъл, положително ще бъдат приети постове и коментари, които:

- Отговарят на въпрос на фен.
- Предлагат решение на проблем.
- Споделят информация (статия или друг фейсбук пост, изображение, съвет), която е полезна и/или интересна.

Моля, спазвайте насоките - нека на нашата страница говорим за красота и перфектна кожа. Не споделяйте информация по теми, без връзка с тази, като например - автомобили, шопинг или промоции.

2. Правило № 2: Помагай на Авен
Втората цел на играта е да се популяризира марката Авен. Ние сме убедени в качеството на продуктите си и бихме искали те да достигнат до по-голям кръг от потребители. Тази игра е един от инструментите за постигането на така поставената цел и именно затова сме готови да възнаградим феновете, които приемат тази мисия присърце. В тази светлина, ще бъдат поощрявани постове, които:

- Представят марката и продуктите Авен в положителна светлина.
- Дават повече информация за продуктите.
- Дават повече информация за това как да бъдат използвани нашите продукти.

Моля да не бъркате представянето на продуктите с постването на линкове към тях от всевъзможни сайтове. Бихме предпочели, ако - например - споделите личен опит от тяхното ползване, зададете конкретен въпрос или дадете отговор на такъв.

3. Правило № 3: Дръж се приятелски и позитивно
Искаме да изградим едно позитивно общество от фенове на марката, които комуникират помежду си с идеята да си помагат и да се грижат, както за себе си, така и един за друг. Ще гледаме с добро око само на постове, които:

- Спазват добрия тон.
- Не съдържат лични нападки и обиди.
- Ако критикуват, правят го конструктивно и приятелски.

Малко пояснение - ако вие имате проблем с наши продукти и напишете за него на стената, това НЯМА да се отчете като негативен пост и ще бъде зачетено за играта "Топ фен на Авен". Достатъчно е да опишете проблема си обективно, конкретно и конструктивно. Ако го направите, ще ви бъдем благодарни, защото това ще ни помогне да направим нещо по-добро за нашите клиенти. Но ако се оплаквате на стената заради самото оплакване или за да обиждате други фенове, вашият пост не само, че няма да ви помогне в класирането, но е възможно и да ви дисквалифицираме от играта.

"Спаменето" не се приема добре и намалява от точките ви
Какво приемаме за "спамене"?

- Публикувате десетки постове с всевъзможни линкове или картинки, независимо дали са на наши продукти или не, като е очевидно, че не давате допълнителна и полезна информация за това, което публикувате.

- Коментари и постове, които не допринасят с нищо за нашето общество и фенове или за марката. Това са всички коментари от типа "Харесва ми", "Страхотно" и други подобни. Ако желаете, пишете такива коментари, но те няма да бъдат вземани предвид при класирането.

Защо спаменето е "лошо"? Защото то вреди както на феновете, така и на марката. Спам текстовете отблъскват феновете и рушат репутацията на Авен. А от това никой няма полза.

Post a Comment

По-нова По-стара