Конкурс за пътеписи, фотописи или видео клипове 2012

Краен срок - 25 юли 2012

Участвай в КОНКУРСА

Приятели и фенове на разходките по света и у нас, благодарим ви от все сърце, че споделяте своите красиви пътешествия, вдъхновенията си от разходките сред природата и вълнуващи исторически места.

Ето че дойде момента, в който с голяма радост ви съобщаваме че стартира Конкурсът за пътеписи, фотописи и видеоклипове 2012 г. организиран от Разходка.ком.

Както и предните години за вас сме подготвили хубави награди… точно като за пътешественици

1. Първа награда

Победителят в конкурса за Пътеписи ще получи:

Ваучер за две нощувки за двама в Спа Хотел Фея, курортен комплекс Чифлика (до град Троян).

Наградата е на стойност 240 лева и включва две нощувки за двама и ползване на парна баня, сауна, лакониум, закрит и открит басейн с минерална вода.

2. Втора награда
Туристическа раница Ташев Rock Eagle, закупена от магазин за спортни и туристически стоки Dimibike.

3. Трета награда
Стенен часовник Разходка.ком

Всички пътеписи, фотописи или видео клипове ще бъдат оценявани директно на страниците на Разходка.ком посредством оценка от 1 до 6, която може да поставяте след всяка статия.

След края на срока за гласуване ще изберем 10 от участвалите разходки с най-много гласове и сред тях ще изтеглим 3-те награди на случаен принцип. Тегленето отново ще бъде записано и качено тук.

Надяваме се така да няма ощетени и всеки да има равен шанс да спечели, защото всеки разказ е хубав по свой си начин и заслужава награда.

Как да участвате в конкурса или …малко правила

в конкурса има право да участва всеки, които обича пътешествията, разходките, почивките сред природата и въобще всичко свързано с това и му се иска да разкаже за преживяното.
за да се включите в надпреварата ни изпратете пътепис, разказ или история, фотопис или видео клип свързана по някакъв начин с ваше пътуване из природата, забележителности, места за отдих и т.н. Можете да пишете за посетени места в България и по целия свят през тази или миналата година.
пътеписите, респективно разказите, фотописите или видео клиповете трябва да са авторски, да отразяват ваши лични преживявания, пътувания, емоции, мнения и т.н.
материалът трябва да съдържа поне три снимки от посетеното място (максимума е 12 снимки) и те да са авторски. Текстът да е поне 300 думи.
материалите ни изпращайте на мейл адрес pishi@razhodka.com като Документ (.doc файл) – написан на Microsoft Word примерно с прикачени в него снимки. Ще приемем и всякакъв друг начин на писане, които сметнете че е удобен за вас (примерно, директно в WordPress)
можете да участвате с повече от един материал, като така шанса за успех се увеличава.

1 Коментари

  1. форматът на конкурса позволява страшно много злоупотреби ... и тая работа с тегленето обезсмисля труда на пишещите!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара