Активия - перфектния план за лятото

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 31 юли 2012

Участвай в ТОМБОЛАТА

Регистрирай промо кода от опаковката и участваш за: 15 семейни почивки и 4000 летни награди.

Наградите са за целия промо период и се теглят на седмична база.

Запази промо капачките и стикерите (ако има), за да получиш наградите си.

Играй редовно, защото с всяка Активиа може да спечелиш.

В Промоцията участват продукти от търговската марка "Активиа" (съгласно таблицата по-долу) със срок на годност, изтичащ през месец юни, юли или август 2012 г., и които са с промоционални капачки, опаковки или стикери. Продукти със срок на годност, изтичащ преди месец май или след месец август 2012 г., и продукти, които не са с промоционални капачки, опаковки или стикери, не участват в Промоцията.

За да участва в играта на ЛЯТНАТА ПРОМОЦИЯ, потребителят следва да регистрира кода от промоционалните продукти по един от следните начини:

Като изпрати промоционалния код на кратък номер 1080 за всички мобилни оператори. Цената на 1 (един) SMS към кратък номер 1080 за абонати на Мобилтел и Виваком е 0.30 лева с ДДС, а за абонати на Глобул – 0.29 лева с ДДС.

Като регистрира промоционалния код на Интернет-страницата на Активиа www.aktivia.bg. За да регистрира промоционалния код на www.aktivia.bg потребителят следва да въведе в съответните полета на регистрационната форма промоционалния код, име, фамилия, е-mail и номера на мобилния си телефон. В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон.

За периода от един календарен ден (24 часа) участникът не може да регистрират повече от 10 (десет) кода (в бройката от 10 кода влизат промоционални и виртуални кодове общо) чрез един номер на мобилен телефон.

Всеки потребител, регистрирал успешно 1 (един) промоционален код, участва в томболата за малките награди на Промоцията.

Всеки потребител, регистрирал успешно 5 (пет) промоционални кода, участва в томболата за големите награди на Промоцията.

а/ 4000 (четири хиляди) малки награди:

• 1000 (хиляда) броя плажни кърпи;
• 1500 (хиляда и петстотин) броя плажни чанти и
• 1500 (хиляда и петстотин) броя забавни летни игри.

б/ 14 (четиринадесет) големи награди - ваучер за почивка на стойност до 350 лв. с ДДС.

Ваучерът важи за хотели и почивни станции на територията на Република България и може да бъде използван в срок до 31 декември 2012 г. Спечелилият ваучер участник сам избира за колко дни, в какъв хотел и за колко души да резервира почивка чрез Астрал Холидейз АД (Astral Holidays).

Ваучерът покрива нощувките и храненията в съответния хотел/ почивна станция, в зависимост от избрания от спечелилия участник пакет на почивка. Ваучерът не покрива транспортните разходи от и до хотела/ почивната станция.

Ваучерът може да бъде използван само за една почивка на стойност до 350 лева с ДДС (т.е., не може част от стойността на ваучера да се използва от спечелилия участник през един месец до края на 2012 г. (напр. през август в гр. Созопол), а останалата част – през друг месец (напр. през декември в гр. Банско)).

Post a Comment

По-нова По-стара