Предизвикателството Нормадерм

Краен срок - 15 юни 2012


Всеки участник може да се запише за участие в предизвикателството, чрез създаването на профил. За да бъде допуснато до участие при тегленето на томболата, лицето трябва да създаде свой профил и да оцени хидратиращия крем Normaderm и/или Normaderm 3-в-1 почистващ продукт след минимум 7 (седем)-дневна употреба. Ако дадено лице бъде изтеглено от томболата като печелившо награда, условие за получаването на наградата е при нейното получаване това лице да предаде опаковката на използвания крем Normaderm или почистващ продукт 3-в-1, като може да се предаде по избор или картонената амбалажна опаковка на продукта или тубата на самия продукт - като доказателство, че продуктът е бил използван.

За да създаде прегистрация за участие в жребия за подаръчен комплект Normaderm, всяко лице трябва да попълни личните си данни, данни за контакт и да отговори на въпроси, свързани с проблемите на кожата и оценка на хидратиращия крем Normaderm и/или Normaderm 3-в-1 почистващ продукт.

Печелившите на 15-те комплекта награди ще се определят чрез теглене на жребий от всички участници записани за участие в промоцията с валидни регистрации.

В рамките на кампанията могат да участват само лица, закупили Normaderm хидратиращ крем и/или Normaderm 3-в-1 почистващ продукт, и които могат да представят доказателство за покупка чрез предаване на опаковката на крема/почистващия продукт в случай на спечелване от томболата.

В тази инициатива ще бъдат раздадени чрез теглене на томбола 15 индивидуални награди, състоящи се от:
- Normaderm,хидратиращ крем, формат 50 мл
- Normaderm 3-в-1 почистващ продукт, формат 125 мл

През периода на провеждането на промоцията всеки посетител на сайта ще може да заяви получаването на 1 (една) безплатна мостра от хидратиращ крем Normaderm и/или почистващ продукт Normaderm 3-в-1 за еднократна употреба. За избягване на всякакви съмнения закупуването и получаването на тази безплатна мостра не е условиe за участие в томболата, и не е обвързано със закупуването на какъвто и да е продукт.

Post a Comment

По-нова По-стара