Влез, обиколи и спечели незабравими дни! Спечели почивка ти и наш GRUPO пътешественик бъди!

Краен срок - 1 септември 2012


Скъпи приятели,

От днес до 1-ви септември стартира новата инициатива на GRUPO – „Пътеводител на GRUPOвия потребител!“

Живеем в страна пропита с история! Страна преминала през вековете с гордост и запазила своята идентичност. Страна с древна култура! Страна с традиции! Страна с изящен и благозвучен език, изпълнен с епитети и сравнения!

Епитети и сравнения недостатъчни, за да опишат красотата на българската природа, недостатъчни да възхвалят българските герои от миналото, недостатъчни да опишат нашата велика родина!

Страна с горд и силен народ! Народ, влюбен в родината си. Народ, който страда, когато е далеч от нея и позабравя да я цени и уважава, когато е в нея!

Инициативата, която стартираме, цели да ни напомни къде живеем и колко красота има около нас! Инициативата цели, за минути, докато разглеждаме картата на България и неземните забележителности, да потръпнем и да забравим за ежедневните проблеми. Да си припомним, че човек е човек, когато е на път! Когато забелязва и се радва на малките неща, когато вижда ЗАД пошлото и грозното. Да спрем за секунди да се оплакваме и да погледнем малко по–надалеч.

Искаме да покажем, че България не е 100 Туристически обекта, а много много повече – те дори не могат да се преброят!

Предизвикваме Ви! Сигурни сме, че познавате и други български „Забележителности“ – места с чудна природа, места с древни останки, места с малки параклиси, пълни с история, места с природни феномени! Споделете ги с нас – качете снимки, за да допълним заедно „Албума на България“.

А ние от ГРУПО ще подплатим тази родолюбива инициатива, като всяка седмица до началото на септември ще Ви поощряваме, като раздаваме безплатни пътешествия до някои от ГРУПО обектите, на тези от Вас, които пътуват с нас и споделят още какви места са открили!

- Всеки закупил ваучер участва в седмична томбола и има възможността да спечели още пътешествия

- Всяка седмица някой ще печели!

- Томболата ще се тегли всеки петък на стената на GRUPO във Facebook

- Ще бъде оценен и ентусиазмът Ви – заснемете интересно място, споделете го с нас! Нека сътворим един прекрасен албум!

Post a Comment

По-нова По-стара