Напишете коментар и спечелете награда

Краен срок - 25 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

1. Изберете наградата, за която искате да участвате.
2. Харесайте я и напишете коментар, с който се записвате, под наградата, която сте си харесали.
3. Проверявайте страницата с печеливши периодично, за да разберете кой е спечелил.
Надградите са: 1 бр. Ваучер за услугата от харесаната оферта/ предложение.

Целта на Играта е допълнителна рекалама на търговските партньори. Играта допуска участие на индивидуални играчи – физически лица, всеки от които може да спечели. Участниците трябва да имат потребителски профил в Grabvam.com.

Чрез специално създаденото страници- приложение, всеки участник може да хареса – натисне бурона „ харесвам” показаната / продоставена оферта от партньорите на Grabvam.com, след което я споделя във Facebook, чрез предвидения за това изкачащ прозорец. Печелившите се публикуват на страницата на игровото приложение. Всички потребители с потребителски профили в Grabvam.com могат да вземат участие в играта, както и да гласуват, коментират или споделят в реално време офертите, които са харесали чрез фейсбук приложението „ харесвам”.

За ввсяка игра може да спечели само един потребител. Изтеглените чрез жребий участници, ще бъдат наградени с предварително обявени награди. Осигурените награди са благодарение на Grabvam.com и търговските партньори. Победителите ще бъдат обявени в предвидената за това секция Печеливши.

Post a Comment

По-нова По-стара