Игра "Истинският вкус на кафето"

Краен срок - 6 юли 2012

Участвай в ИГРАТА

В играта имат право да участват всички потребители, които са настоящи фенове на Facebook фен-страница „Delonghi Bulgaria - Better Everyday", както и всички, които са станали фенове на страницата през периода на играта.

За да участва в жребия за една от 20-те награди всеки участник трябва да се отбележи (tag-не) на една от снимките в албума "Истинският вкус", който се намира в страницата във ФБ.

Всеки албум съдържа игрални снимки, като всеки делничен ден, в продължение на 4 седмици, ще се публикува по един нов албум. От всички отбелязали се в игралния албум, ще бъде избран един печеливш потребител.

Всеки участник има право да се отбележи на колкото снимки желае, като това увеличава шансовете му да спечели.

Всеки участник в играта може да спечели само една награда. Като, ако при жребия даден потребител бъде изтеглен втори или последващ път – се тегли нов печеливш за съответната награда.

Печелившите Участници се избират в края на всяка игрална седмица, чрез жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници; Имената на печелившите Участници ще бъдат съобщени във Фейсбук страницата на Delonghi. От всеки албум се избира по една снимка чрез жребий на случаен принцип, а от тази снимка по същия начин се избира и печеливш. Тегленето ще започне от албум No.1 в посока албум No.5, като наградите ще се редуват за всяка снимка.

Награди:
10 комплекта чаши за кафе;
10 пакета кафе;

Post a Comment

По-нова По-стара