Игра "Моите три"

Краен срок - 25 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Спечели безплатно любимите ти 3 продукта от Пикадили всяка седмица. Как?

Регистрирай се и приеми условията на играта
Избери твоите 3 продукта от възможните 50
Изчакай до следващия понеделник, когато ще изтеглим 5 продукта
Спечели карта Пикадили, заредена с 30 лв., ако твоите 3 продукта са сред изтеглените 5
За да избереш 3 допълнителни продукта, 5 твои приятели трябва да започнат да играят "МОИТЕ ТРИ", след като си ги поканил през бутона "ПОКАНИ"

В първия работен ден след изтичане на седмицата, в която е направен изборът, чрез софутер за случаен избор Пикадили определя 5 продукта от 50-те, между които играчите са избирали.

Всички играчи, чиито избор от 3 продукта съвпада с 3 продукта от изтеглените от Пикадили 5 продукта, печелят Наградата.

Последният избор, направен от играч преди изтичането на игралната седмица, се счита за негов финален.

Всеки играч може да играе във всяка седмица от играта.

Всеки играч може да генерира линк през бутона ПОКАНИ, който да изпраща на познати. Ако поне 5 или повече човека в рамките на една седмица се регистрират през този линк, играчът, чийто е линкът, получава право да избере допълнителни 3 продукта, с които да играе в същата седмица.

Теглене на наградата:

Тегленото на 5 продукта, на базата на които се определя кои участници печелят Наградата, става в първия работен ден след изтичане на съответната игрова седмица чрез специален за целта софтуер за случаен избор в присъствието на нотариус.

Непосредствено след тегленето на изтеглената комбинацията от 5 продукта, софтуерът автоматично отчита дали има печеливши играчи. Ако няма, се прави избор на нови 5 продукта, докато не се изтегли такава комбинация от 5 случайни продукта, при която има поне 1 печеливш.

Post a Comment

По-нова По-стара