Спечели Skoda Fabia Monte Carlo и Nokia Lumia 710

Краен срок - 30 юни 2012

Участвай в ИГРАТА

Ела в магазин на VIVACOM и участвай във виртуалното рали за голямата награда - колата на шесткратния рали шампион Димитър Илиев Skoda Fabia Monte Carlo и завладяващата Nokia Lumia 710.

Във всеки магазин на VIVACOM ще откриеш демо корнър на Nokia Lumia 710. Вземи я в ръце и докажи своите възможности в играта Need For SpeedUndercover. Наравно с другите участници имаш право да направиш 2 обиколки на предварително определена писта и кола в играта.

За да се включиш в състезанието, трябва да направиш снимка на екрана с постигнатия от теб резултат след завършване на обиколките. Персоналът в магазина ще ти помогне да го изпратиш за публикуване. Можеш да го направиш и сам през формата тук като прикачиш снимката, трите си имена, телефон и имейл за връзка.

Можеш да изпращаш по описания начин нов резултат максимум веднъж на ден за периода на играта.

Тук ще бъдат публикувани първите най-добри 50 резултата с имената на участниците. Данните ще бъдат обновявани на дневна база.

Ако си сред 32-та участници с най-добър резултат, ще бъдеш поканен на събитие, на което ще се проведе състезание с истински рали-симулатор. Всички финалисти ще се състезават по двойки и от тях ще бъде излъчен Победителят.

Победителят в състезанието с рали-симулатор ще има възможност да влезе в пряк двубой с рали пилота Димитър Илиев и ще спечели голямата награда Skoda Fabia Monte Carlo и впечатляващата Nokia Lumia 710. Следващите 3-ма с най-добър резулта в рали-симулатора ще се сдобият с Nokia Lumia 710.

Post a Comment

По-нова По-стара