Конкурс "Любима свежа салата"

Краен срок - 20 юли 2012

Участвай в КОНКУРСА

Ето че отново сме изправени пред същия проблем: времето се затопля, дрехите стават все по-леки и излишни, слънцето припича, а ние всички имаме следи от дългата зима по телата си. Нашият екип не познава жена, която да е доволна от начина, по който тялото ѝ изглежда преди новия летен сезон. Всички ние се опитваме да влезем във форма, да стопим сантиметри и да се лишим от качените през зимата някой и друг излишен килограм. Как да стане това обаче? Има много начини, всеки от нас избира сам за себе си дали с диети, дали със спорт или със съвременните средства на козметичната индустрия. Ние няма да даваме оценка на това, кой метод е по-добър.

Избрали сме за себе си метода с лекото и внимателно хранене, което предпочитаме да изобилства със сурови плодове и зеленчуци, комбинирани деликатно с млечни и месни продукти и качествен зехтин: салатите. Бихме искали да ви провокираме да споделите с нас и с останалите ни читатели вашите любими рецепти за сезонни салати, с които обичате да глезите себе си и семейството си. Изпратете ни ги заедно с тяхна снимка, а ние ще изберем най-вкусните сред тях.

Най-добрите снимки и рецепти ще бъдат публикувани на страниците на списанието. Един от избраните ще получи голямата награда - уред за кисело мляко TEFAL Delices. Изпращайте рецептите си и снимките (не по-малки от 1 МБ) на адрес recepti@goodfood.bg, като посочвате адрес и телефон за връзка с вас.

Победителят ще обявим в брой 68, който ще бъде на пазара на 2 август. Краен срок за участие: 20 юли

Както всеки път, и сега сме осигурили четири поощрителни награди. Във всеки брой ще раздадем по един комплект от шест стъклени бурканчета с капаче. Можете да ги използвате за съхранение на кисело мляко, кремчета, мусове или ако вече имате уред за кисело мляко, да го приготвяте направо в тях.

Post a Comment

По-нова По-стара