Фотоконкурс "Бебе в снега"

Краен срок - 31 март 2012

Участвай в КОНКУРСА

Хайде всички да се позабавляваме! www.bebok.eu ви предизвиква да ни изпратите най-сладката, смешна, щура снежна снимка на вашите бебоци!
Готови ли сте за забавление? Как можете да участвате?
Изпратете ни хубава и забавна снежна снимка
Поканете своите приятели в страницата на bebok.eu

Изпратете ни най-хубавата снимка на вашето бебоче в снега. Изискването е на нея да има много хубаво настроение, пухкав бял сняг и вашето бебе. Сами изберете дали да го снимате, как лази и си играе в снега или по някакъв друг интересен начин.

Изисквания: Изпращайте ни снимките си от 20.02.12 до 31.03.12 на електронна поща konkurs.bebok@gmail.com. Ние ще публикуваме ЕДНА ваша снимка в специален албум, както и на стената, за която ще може да се гласува. Периодично ще обявяваме колко гласа сте събрали, за да видите как вървите в класирането.

Важно:
- снимката да е на дете от 0 до 7 годинки, да е само една и по желание може да присъства родител или цялото семейство;
- снимката да е пратена от родител или настойник на детето;
- със снимката да има приложена информация – име и фамилия на детето, възраст и населено място;

Гласуването става чрез изпращане на мейл до поща bebokeu@gmail.com с попълнена информация - номер на снимката за която гласувате и вашите имена, така както са във Facebook. За валидни гласове ще се считат само тези, които са попълнили всичко точно и коректно, като ще се зачитат гласовете единствено на хора, които присъстват и като фенове на нашата страница във Facebook. Разрешено е сами да гласувате за снимките си, да поканите приятелите си да го направят, както и да използвате всички добронамерени хитринки, за които можете да се сетите. Лайкове, коментари и споделяния във Facebook страницата ни можете да правите единствено по свое желание. Би било прекрасно, но това няма да повлияе на крайния резултат на конкурса, тъй като за резултатите от гласуването се взимат само валидните и изпълняващи условията попълнени анкетни листа.

До 1 седмица след края на конкурса ще обявим победителя, който ще спечели наградата:
Фамилна фотосесия:
• Фамилна фотосесия навън в парка зад Сити Център. Снимките ще бъдат направени на фамилия до 4 човека в удобно време, както за фамилията, така и за фотографа.
• Фотосесията ще е с продължителност от 1 час, час и половина, при недъждовно време в началото на месец април. Без смяна на дрехи.
• След фотосесията снимките ще бъдат артистично обработени една по една, което изисква технологично време от 2 седмици преди получаването им.
• Победителят ще получи снимките в лична галерия в интернет от която да ги изтегли във висока резолюция и с художествена обработка, някои от тях черно бели. Логото на Силви фотография ще бъде върху снимките.
• Броят на снимките които ще бъдат дадени е 35.

Post a Comment

По-нова По-стара