Промоция “Открий специалиста”

Промоцията е обвързана с покупка.

Краен срок - 13 май 2012

Участвай в ПРОМОЦИЯТА

В промоцията участват всички опаковки от продукти Start с промоционален 11 цифрен код и промоционален стикер.

Всяко физическо лице може да стане участник в Промоцията, ако отговаря на изискванията и закупи продукт, в магазини на територията на Република България. Участието в Промоцията е доброволно и включването в нея може да се осъществи по един от следните два начина:

Чрез изпращане на съобщение до кратък номер 1711(Цена на 1 SMS – 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-Tel и VIVACOM, 0,29 лв. с ДДС за абонати на Globul), съдържащо уникалния код от промоционалната опаковка на промоционалните Star продукти, или чрез www.starsnacks.bg, следвайки дадените там инструкции.

Предлаганите награди по време на промоцията “Открий Специалиста” са:

СЕДМИЧНИ НАГРАДИ – Плюшена играчка Специалист. Всяка неделя за периода от 01.03.2012 до 13.05.2012, в 24:00 часа, ще бъде извършвано електронно теглене на триста броя печеливши на СЕДМИЧНИ НАГРАДИ, които ще печелят плюшена играчка Специалист. В електронното теглене ще се включват всички мобилни номера, които са регистрирали успешно поне един уникален код през изминалата седмица/изключение прави първата седмица, която обхваща периода от от 01.03 до 11.03/. Мобилните номера ще участват във файла за електронно теглене на СЕДМИЧНИ НАГРАДИ толкова пъти, колкото уникални кода са регистрирали до момента на теглене на наградите. За периода на кампанията ще бъдат раздадени общо 3000 седмични награди.

ГОЛЯМА НАГРАДА – 5 Уикенда за двама в къщата на специалиста във ваканционно селище Омая село Гайтаниново в югоизточните слконове на Южен пирин. На 13.05.2012, в 24:00 часа, ще бъде извършеано електронно теглене на 5 печеливши на ГОЛЯМА НАГРАДА. Във файла за електронното теглене ще се включват всички мобилни номера, които са регистрирали успешно поне десет уникални кода от началото на ПРОМОЦИЯТА до момента на теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА. Мобилните номера ще участват във файла за електронно теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА толкова пъти, колкото кратни на десет регистрации на уникални кодове имат (пример: ако мобилен номер има регистрирани 22 кода до момента на теглене на ГОЛЯМАТА НАГРАДА, то той ще участва 2 пъти във файла за електронното теглене). За периода на ПРОМОЦИЯТА ще бъдат раздадени общо 5 големи награди.

Един мобилен номер може да спечели неограничен брой награди( от един и същи или от различен вид) от ПРМОЦИЯТА в зависимост от броя на успешните регистрации на уникални кодове. След като един участник спечели награда, кодовете с които е спечелил наградата автоматично стават невалидни за останалите тегления за награди. (пример: ако мобилен номер има 5 регистрирани кода и спечели седмична награда, след това той ще има актив от 4 регистрирани кода и ще може да участва в по-нататъшното разпределение на седмични награди и ще трябва да изпрати още 9 уникални кода, за да може да се включи в тегленето за голяма награда).След края на всяко телене Организаторът ще известява спечелилите мобилни номера чрез телфонно обаждане.

За спечелване на една от 5-те Почивки в къщата на Специалиста, потребителят:

Трябва да изпрати десет на брой различни SMS-а, всеки от които да съдържа уникален код от промоционална опаковка на продуктите Star на кратък номер 1711, или да регистрира десет различни уникални кода от промоционалните опаковки на Star в Web сайта на кампанията, тоест да има направени десет валидни регистрации в промоцията;

Цена на 1 SMS – 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-Tel и VIVACOM, 0,29 лв. с ДДС за абонати на Globul.

Post a Comment

По-нова По-стара