Наградна игра „ЧИСТОлюбив ли си? II”

Краен срок - 23 април 2012

Участвай в ИГРАТА

С участието си в Наградната игра и коректно предоставена лична информация в нея, участниците могат да спечелят всеки ден от началната до крайната дата на провеждане на играта включително – 1 (един) комплект с подаръци MEDIX, който се състои от препарати - Medix Glass original-750 ml, Medix Universal Lilac, Medix Alvina Attractive look-500 ml, Medix Balsam-500 ml, Medix Expert carpets, избрани от ОРГАНИЗАТОРА.

За спечелване на наградата е необходимо Участникът да подреди коректно етикетите на продуктите в стъпка 1, да отговори правилно на въпроса от стъпка 2, да попълни своите данни за участие, за да се регистрира за спечелване на награда.

Победителят ще бъде избран на случаен принцип, спазвайки всички законови изисквания за тази процедура. Участието в играта „ЧИСТОлюбив ли си? II” е доброволно! Всички участници ще бъдат информирани на официалната Фейсбук фен страницата на MEDIX – кое е името на печелившия участник!

Изборът на случаен печеливш ще се осъществава всяка сутрин между 10:00 и 11:00h, като името на победителят ще бъде оповестяван на страницата на MEDIX между 12:00 и 13:00h всеки ден. Ако данните за име и фамилия не са налични или некоректни, организаторът ще обяви първата част от електронната поща на участника в следния вид: име@.... .

Post a Comment

По-нова По-стара