Избери оферта на 2011 и спечели награда

Здравейте, приятели!
Остават броени дни до началото на 2012 година! За мнозина от нас изминалата година беше изпълнена с различни емоции, както и изключителна успешна за откриването на нови услуги и стоки, които допреди явлението "Колективно пазаруване" бяха почти недостъпни. Днес вече може да се насладим ежемесечно и ежеседмично на добра вечеря в ресторант за цялото семейство, маникюр и прическа в най-добрите салони в града, ново поколение електроуред на изключително достъпна цена и много други чрез вълшебната думичка "ваучер"!

Затова и ще е интересно да направим една равносметка, в която всички вие да изберете офертата за 2011 година. Това не трябва да е най-купуваната, най-изгодната или най-лошата оферта, а офертата с която ще запомните 2011г. Изпрахме да включим в анкетата няколко оферти, които според нас са сред най-запомнящите се, ако имате други предложения ще добавим и тях.

Тъй като форум за колективно пазаруване Ofertomani.bg обича да раздава награди, един от всички гласували в анкетата , ще спечели атрактивна награда.

Обявяването на офертата на 2011г и щастливеца, спечелил награда ще бъде излъчено на 02.01.2012г.

Участвайте

Краен срок - 1 януари 2012

2 Коментари

  1. koi sa pe4elivshite .moly obyvete gi

    ОтговорИзтриване
  2. Вие избрахте Оферта на 2011 година - 7 дни на Малдивите в 5-звезден хотел за 999 лв. (Grabo)
    Това е офертата, с която ще запомним 2011 година! Надяваме се 2012 година да е още по-наситена с изгодни и качествени сделки

    За нас е чест и да наградим един от участниците, които са гласували в анкетата, избран чрез томбола : Noti4ka

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара