Игра с награди по случай първия рожден ден на CAMOUFLAGE.BG

Спечелeте календар, тениска, плакат, чаша на MILPictures и фенер Walther от CAMOUFLAGE.BG™.

На 23 декември 2011г. се навърши една година от стартирането на е-магазин Camouflage.BG. По този случай в бизнес страницата им във Фейсбук е публикувана снимка с календар, тениска, плакат, чаша на MILPictures и фенер Walther CSL 50.

Условия за участие в играта:

Харесайте страницата им (ако вече не сте го направилиJ).

Напишете като коментар на снимката какво ви харесва или какво не ви харесва в онлайн магазина ни (градивната критика е добре дошла).

Споделете снимката MILPictures във вашия профил.

Тези от вас, които са изпълнили условията, автоматично се включват в томбола с наградите, която ще се проведе на 3 януари 2012 г. Един от вас ще има възможността да спечели календара, тениската, плаката, и чашата на MILPictures, както и фенера Walther CSL 50, осигурени от CAMOUFLAGE.BG™.

В случай, че печелившият няма възможност да дойде в магазина ни (гр. София, ул. „Костенски водопад” № 58), ще получи наградата си с куриерските услуги на Спиди, след допълнително уточняване на размерите и адреса за доставка.

От екипа на Camouflage.BG - Късмет на всички участници!

Участвайте

Краен срок - 3 януари 2012

1 Коментари

  1. Победителят от играта ни от 28 декември е Анета Горева от гр. Пловдив. Нейното име бе изтеглено на томболата лично от управителя на магазин CAMOUFLAGE.BG™ г-н Димитър Димитров.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара