Тествай Nivea Intimo и спечели ваучер на Triumph на стойност 100 лв

За да се включи в Играта, всеки участник преминава през следните стъпки:

Стъпка 1: Гледане на видео

Стъпка 2: Отговор на въпросите

Стъпка 3: Регистрация

Всички регистрирали се потребители в Играта участват в тегленето на 10 участника, които ще имат възможността да тестват продукти от серията NIVEA Intimo.

За участие в томболата се изискват правилно и пълно попълнени данни (име, фамилия, възрастова група, телефон и e-mail адрес) на регистрационната форма.

За валидни се считат регистрации, извършени в срок, с правилно и пълно посочени данни и извършени в съответствие с изискванията на т. 6.3. от настоящите Правила.

Тегленето на 10-те участника е на случаен принцип.

Изтеглените за участие ще бъдат уведомени на подадения от тях в регистрационната форма e-mail адрес с молба за потвърдителен отговор за участие до 3 дни от изпращане на мейла, посочен и в уведомителния e-mail. В потвърдителния e-mail участникът следва да посочи точен пощенски адрес, на който ще му бъдат изпратени съответните продукти за изпробване. Участникът носи отговорност за правилно подаден и актуален e-mail адрес и пощенски адрес. Организаторът не носи отговорност за неполучаване на e-mail-а поради технически проблеми от страна на получателя. В случай че не може да бъде установен контакт с потвърдилия участие след 1 посещение на подадения от него адрес, печелившият ще получи напомнящ e-mail с допълнителни инструкции от къде може да вземе продуктите. Ако не вземе продуктите на допълнително посочения адрес/адреси до определения допълнително и споменат в напомнящия e-mail срок, той губи правото за участие в изпробването на продуктите.

Периодът за изпробване на продуктите е 2 седмици, считано от датата на получаване на продуктите. Анкетата следва да бъде попълнена и изпратена след изтичане периода на тестването, но не по-късно от 3 дни след изтичането на този срок. За всеки участник, периодът на тестване и срокът за попълване и изпращане на анкетата текат отделно и самостоятелно, считано от датата на получаване на продуктите.

За валидни се считат само коректно попълнени въпросници - с попълнени отговори на всички въпроси, подадени след изтичане периода на тестването и в рамките на посочения по-горе краен срок.

Участниците ще получат e-mail с инструкции за попълване на анкетата, която ще бъде в електронен формат.

От всички 10 участника тествали продуктите на NIVEA Intimo и отговорили на анкетата след тестовия период на продуктите, ще бъде изтеглен на случаен принцип един печеливш, който ще получи награда представляваща ваучер на марката Triumph на стойност 100 лв. В тегленето на наградата участват само тези лица, които са подали валидно попълнени въпросници съгласно правилата, описани по-горе.

Участвайте

Краен срок - 12 януари 2012

9 Коментари

  1. Къде ще бъдат обявени 10 участника, които ще тестват продуктите и крайните победители?

    ОтговорИзтриване
  2. 12.01.2012г. – 13.01.2012 г. - теглене на 10-те участника за тестване на продукти от серията NIVEA Intimo

    Изтеглените за участие ще бъдат уведомени на подадения от тях в регистрационната форма e-mail адрес с молба за потвърдителен отговор за участие до 3 дни от изпращане на мейла, посочен и в уведомителния e-mail.

    Служител на Организатора се свързва с печелившия Участник чрез посочения при регистрация E-mail адрес или телефон, за да го уведоми за Наградата и реда на получаването й.

    Не пише, че печелившите ще бъдат обявени някъде. Явно е по преценка на организаторите дали и къде ще ги обявят. Ако има информация, ще я споделим с Вас.

    ОтговорИзтриване
  3. кога ще има спечелли тук?

    ОтговорИзтриване
  4. Поради големия интерес към играта на NIVEA Intimo организаторите са удължили срока до 22 януари, за да дадат шанс на повече дами да се включат.

    ОтговорИзтриване
  5. щом нямаме имейл,значи не печелим.а кой спечли тогава!

    ОтговорИзтриване
  6. ще изберат ли някого скоро

    ОтговорИзтриване
  7. какво стана тук?

    ОтговорИзтриване
  8. извинявайте,може ли да получа някаква информация за резултата от този конкурс!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара