iLike награди от Bittel

За да участва в Играта, Участникът трябва да следва правилата на Играта:

* Като регистриран потребител във Facebook участникът трябва да стане фен на официалната Facebook страницата на Биттел ЕООД.
* Участникът избира награда, която да бъде дадена от Спонсора при достигане на определен брой фенове на страницата чрез гласуване в периодично публикувани анкети на страницата на Спонсора в Facebook.
* Участникът може да поясни избора си в не повече от 5 изречения в коментар под правилата на играта.

По свое собствено усмотрение Спонсорът ще избере 107 участници в играта. Изборът на победител от Спонсора е окончателен.

Наградите, които ще получат победителите в играта ще бъдат определени при достигане съответно на 2500, 3500 и 5000 фена на страницата на Спонсора. Наградите ще бъдат разпределени между 107 участници в едноседмичен срок след приключване на Играта.

Победителят ще бъде уведомен с Facebook съобщение в рамките на 14 работни дни след избирането на победител и може да бъде помолен да подпише и върне писмено заявление за изпълнение на условията за участие и лиценз за публично ползване на свързаните с него материали от играта в рамките на 7 работни дни след уведомяването за наградата.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара