Игра "Животът, вселената и всичко останало"

Нова седмица, нова игра от Хенди! :)
Този път сме решили да направим нещо като проучване под формата на игра... наричаме я "Животът, вселената и всичко останало".

Началния етап на играта ще е по-дълъг (до петък 7.10.2011г.) за да се съберат повече играчи. След това въпросите започват да се сменят на два дни, като при всеки нов въпрос, ще ви напомняме.

Всеки желаещ да участва в играта, организирана от „ХЕНДИ – ТЕЛ” ЕООД, трябва да отговаря на зададените в Приложението за играта въпроси с един от двата посочени възможни отговора по своя преценка.

Всеки въпрос ще стои в Приложението в рамките на 2 календарни дни, след което се пуска следващ въпрос. Право за участие в следващия етап на играта ще имат хората, отговорили на този от двата посочени за възможни отговора на поставения въпрос, който е събрал повече гласове.

Отговорилите с другия посочен като възможен отговор на въпроса, събрал по-малко гласове, отпадат. Ако двата посочени като възможни отговора съберат по равен брой гласове от всички участници, няма отпаднали участници и всички продължават в следващия етап на играта. Играта продължава по този ред докато накрая не останат само двама играчи. Тези двама останали последни играчи са печелившите участници, всеки от които получава по един телефон Nokia C2-02 – единият бял, а другият -
черен. Разпределянето на наградите ще се осъществи на случаен принцип между спечелилите участници.

В играта участват само лицата, включили се в играта с отговор на първия въпрос. След изтичане на срока за отговор на първия въпрос включване в играта на участници няма да е възможно. Това е и причината само първият въпрос, зададен в играта, да стои в Приложението в рамките на 4 календарни дни.

Един участник може да се включи в играта с отговор на поставен въпрос само веднъж.

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара