Конкурс: Вълшебството на една прегръдка

Конкурсът се организира в страницата на "Бебешки дрешки" във Фейсбук!
"Фейсбук" не носи отговорност за провеждането му!

За конкурса публикувайте снимки на вашите деца, на които те прегръщат или са прегърнати от някого/нещо - родител, роднина, приятел, домашен любимец, любима играчка и т.н.! Надяваме се снимките да бъдат интересни. Ще спечелят най-милите и отговарящи на темата снимки!

Едно дете може да участва само с една снимка. Две деца не могат да участват с една и съща снимка! Ако на снимката има повече деца, само едно от тях участва (това, чието име е записано до снимката).

Всеки участник може да публикува ПО ЕДНА снимка на детето си! Към снимката добавяйте името, настоящата възраст на детето, както и възрастта му на снимката! Конкурсът е за бебета и деца на възраст до 6 годинки.

Публикувайте снимките си до 20.10.2011г. Как става това? - Прикачвате снимка, в полето "name" пишете името на детето, а в полето "caption" - възрастта и града, от който сте. Ако все пак не успеете да публикувате снимката правилно, пишете на имейл bebeshkisnimki@gmail.com

При публикуването те няма да бъдат разделяни на възрастови категории, т.е. няма да са в отделни албуми. Но възрастта ще се взема предвид при определяне на победителите. На 20.10 вечерта ще бъдат избрани 8 победители - двама, събрали най-много гласове /по един от двете възрастови категории - 0-2г. и 2-6г./, двама по преценка на администраторите на страницата /по един от двете възрастови категории/ двама по преценка на спонсор на конкурса , и двама Избор на спонсор - фотограф. Изборът на администратори и спонсори, както и класирали се по гласове, не гарантира равен брой момичета и момченца.

Награди:

- Дрешка по избор от сайта на http://www.bebeshkidreshki.com/ с безплатна доставка в рамките на България, от наличните модели и размери към момента на приключване на конкурса.

- Бебешки носии , любезно предоставени от "Многократни пелени"- Милена Петрова.

- Две професионални фотосесии предоставени от Венера Миланова

Участвайте

Краен срок - 20 октомври

Post a Comment

По-нова По-стара